آشپزیکوفته ، کوکو و دلمه

کتلت عربی

 

مواد لازم

 

نخود – نیم کیلوگرم

فلفل‌دلمه‌ای چرخ شده – نیم کیلوگرم

پیاز کوچک – یک عدد

تخم‌مرغ – سه عدد

سیب‌زمینی کوچک – یک عدد

نمک، فلفل و زردچوبه – به میزان لازم

روغن – به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

ابتدا نخودها را چرخ می‌کنیم. بعد فلفل‌دلمه‌ای، پیاز، سیب‌زمینی را چرخ و آب آن را می‌گیریم، نمک و ادویه را به همراه تخم‌مرغ‌ها اضافه و ورز می‌دهیم سپس در یک ‌تابه روغن ریخته تا داغ شود. از کتلت‌ها به اندازه نارنگی برداشته و با انتهای قاشق وسط آن را سوراخ و در روغن سرخ می‌کنیم. بعد از اینکه دو طرفش طلایی شد در یک صافی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود .

این کتلت را با سس قرمز تند و ترشی تند میل کنید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن