آشپزیکوفته ، کوکو و دلمه
کتلت عربی
مواد لازم
نخود – نیم کیلوگرم
فلفلدلمهای چرخ شده – نیم کیلوگرم
پیاز کوچک – یک عدد
تخممرغ – سه عدد
سیبزمینی کوچک – یک عدد
نمک، فلفل و زردچوبه – به میزان لازم
روغن – به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا نخودها را چرخ میکنیم. بعد فلفلدلمهای، پیاز، سیبزمینی را چرخ و آب آن را میگیریم، نمک و ادویه را به همراه تخممرغها اضافه و ورز میدهیم سپس در یک تابه روغن ریخته تا داغ شود. از کتلتها به اندازه نارنگی برداشته و با انتهای قاشق وسط آن را سوراخ و در روغن سرخ میکنیم. بعد از اینکه دو طرفش طلایی شد در یک صافی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود .
این کتلت را با سس قرمز تند و ترشی تند میل کنید .
.