آشپزیپلو و چلو هاغذای سنتی ایران
کشمش پلو اردبیلی

مواد لازم
برنج پنج پیمانه
شیر چهار پیمانه
آب سه پیمانه
کشمش ۲۰۰ گرم
نمک و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا برنج را میشوییم، بعد شیر و آب را در قابلمه روی برنج ریخته، نمک و روغن را به اندازه لازم به آن اضافه میکنیم و قابلمه را روی شعله گاز میگذاریم تا آب و شیر بخار شوند. قبل از این که برنج را دم کنیم، کشمشها را روی سطح آن میریزیم تا با بخار برنج بپزند. دقت داشته باشید که حتما حرارت زیر قابلمه کم باشد، چون شیر خیلی زود میسوزد و برنج را میسوزاند .
.