آشپزیغذاهای گوشتی

کله گنجشکی

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده ۴۰۰ گرم

پیاز رنده شده کوچک یک عدد

سیب‌زمینی نگینی خرد شده ۱۵۰ گرم

ماکارونی فرمی یا کشیده در صورت تمایل چند عدد

رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری

پیاز داغ یک قاشق سوپخوری

آب دو لیوان

زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه

گوشت را با پیاز و نمک مخلوط کرده (می‌توانید کمی جعفری یا گشنیز خردشده هم به این مواد اضافه کنید) سپس از آن گلوله‌هایی به اندازه کله گنجشک درست کنید. (می‌توان این گلوله‌ها را در آرد غلطاند.) در ظرفی پیاز داغ، رب، زردچوبه و نمک را مخلوط کرده حدود دو لیوان آب بریزید و روی حرارت بگذارید. کله‌گنجشکی‌ها را همراه با سیب‌زمینی به آب در حال جوش اضافه کنید. در این مرحله و درصورت تمایل می‌توانید ماکارونی را نیز به آن بیفزائید. در ظرف را گذاشته و تا زمانی که میزان آب حدود یک لیوان شود صبر کنید. غذای شما آماده است .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن