آشپزیکوفته ، کوکو و دلمه

کوفته سال چال

 

مواد لازم

 

گوشت دو بار چرخ شده ۵۰۰ گرم

سوسیس کوکتل خرد شده چهار عدد

فلفل‌دلمه‌ای خرد شده یک عدد

سبزی معطر خرد شده یک پیمانه

جوز هندی نصف قاشق چایخوری

تخم‌مرغ یک عدد

آرد نخودچی دو تا سه قاشق غذاخوری

زردچوبه یک قاشق چایخوری

فلفل‌سیاه نصف قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی سه قاشق غذاخوری

پیاز نگینی خرد شده یک عدد

پیاز سرخ شده یک عدد

آب چهار تا پنج لیوان

لیموعمانی چهار عدد

نمک به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

گوشت، سوسیس، پیاز نگینی خرد شده و فلفل‌دلمه‌ای را با هم میکس کرده، سبزی، نمک، فلفل‌سیاه، تخم‌مرغ، آرد نخودچی، زردچوبه و جوزهندی را به آن اضافه و خوب ورز می‌دهیم، آن‌گاه، پیاز سرخ شده، رب گوجه‌فرنگی و آب را با هم مخلوط کرده و می‌گذاریم بجوشد، سپس، از مواد کوفته به اندازه دلخواه برداشته به شکل بیضی فرم می‌دهیم و داخل مایه سس که در حال جوش می‌باشد، آنها را قرار می‌دهیم و چهار عدد لیموعمانی را به کوفته‌ها اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزد .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن