آشپزیغذای سنتی ایران
گمج کباب
مواد لازم
گوشت ۲۰۰ گرم
گردو ۵۰ گرم
سبزی ( تره، جعفری و گشنیز) یک پیمانه
پیاز خلالیشده نصف پیمانه
رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
رب انار دو قاشق غذاخوری
آب انار دو قاشق غذاخوری
آب نصف پیمانه
طرز تهیه
ابتدا گوشتها را مربعی شکل خرد کنید سپس گردو ساییده شده و سبزی خردشده را به همراه پیاز، رب انار، رب گوجهفرنگی و آب انار به گوشت اضافه کنید و در آخر به مخلوط آب اضافه کرده و داخل قابلمه یا گمج (دیگ گِلی مخصوص استان گیلان) بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از دو ساعت غذا آماده میشود .
.