آش و سوپآشپزیغذای سنتی ایران

آش آبادانی

 

مواد لازم

 

نخود و لوبیا سفید – پیمانه

گوشت – ۲۵۰ گرم

پیاز متوسط – یک عدد

عدس – یک پیمانه

برنج – دو پیمانه

تره خرد شده – ۵۰۰ گرم

فلفل قرمز یا سیاه – به میزان لازم

نمک و زردچوبه – به میزان لازم

 

طرز تهیه

 

 

طرز تهیه

 

ابتدا گوشت را به همراه پیاز رنده شده و زردچوبه می‌پزیم ،پس از یک ساعت نخود و لوبیا سفید را که قبلا به مدت ۲۴ ساعت خیس کرده‌ایم به گوشت اضافه می‌کنیم. وقتی گوشت و حبوبات کاملا پخته شد برنج، عدس، سبزی و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم و درجه شعله گاز را تنظیم می‌کنیم، باید هر چند دقیقه هم بزنیم که ته نگیرد. این غذا باید کاملا پخته شود، به طوری که گوشت کاملا ریش‌ریش شده و از هم جدا شود. روی این آش را با کشک، نعنا‌داغ و مقداری گوشت تزئین کرده و سرو می‌کنیم .

* از ویژگی‌های این غذا مزه تند آن است؛ معمولا در سفره صبحانه آبادانی‌ها یافت می شود .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن