آش و سوپآشپزیغذاهای گوشتی

آش گوشت

 

مواد لازم

 

برای شش نفر

گوشت گوسفند خرد شده – ۳۰۰ گرم

عدس – نصف پیمانه

کولیس گوجه‌فرنگی – پیمانه

جعفری خرد شده – یک پیمانه

کرفس ریز خرد شده – یک پیمانه

پیاز ریز خرد شده – ۵/۱ پیمانه

چوب دارچین – حدود هفت سانتی‌متر

پودر زنجبیل – نصف قاشق چایخوری

زعفران ساییده – حدود یک قاشق چایخوری

نخود خیس خورده – یک پیمانه

کره – یک قاشق غذاخوری

آرد – یک قاشق غذاخوری

رشته آش نازک یا رشته سوپی خرد شده – ۱۰۰ گرم

تخم‌مرغ – یک عدد

آبلیموی تازه – نصف عدد

نمک و فلفل – به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

گوشت خورشی خرد شده، عدس، کولیس گوجه‌فرنگی، جعفری، گشنیز، کرفس، پیاز، دارچین، زنجبیل و زعفران را در قابلمه بزرگی بریزید و نخود را به آن بیفزایید. هشت پیمانه آب در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید تا آش بجوشد و نخود بپزد.آرد را در یک پیمانه آب حل کنید و در آش بریزید. حرارت را زیاد کنید و وقتی آش جوش آمد رشته خرد شده را به آن اضافه کنید.تخم‌مرغ را به همراه آبلیمو خوب بزنید و در سوپ بریزید و هم بزنید. حرارت را کم کنید تا آش ۱۵ دقیقه دیگر بپزد. سپس نمک و فلفل را به آن بیفزایید.این آش را می‌توانید به همراه سس تند سرو کنید .

 

 

طرز تهیه ولیس گوجه‌ فرنگی

 

برای تهیه کولیس‌‌گوجه‌فرنگی چهار گوجه متوسط را شسته و با چاقوی تیزی در زیر آن به شکل ضربدر برش بزنید. یک قابلمه آب سرد را روی حرارت قرار دهید و وقتی جوش آمد گوجه‌فرنگی‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در آن بیندازید و سپس آبکشی کنید. پوست گوجه‌فرنگی‌ها را بگیرید و آنها را از وسط نصف کنید .

آب و تخم آنها را در کاسه‌ای بریزید و از صافی رد کنید سپس آب را به همراه گوشت گوجه‌ها در مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره درآید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *