آشپزیپلو و چلو ها

پلو قالبی

مواد لازم

ماست و روغن از هر کدام نصف پیمانه

تخم‌مرغ چهار عدد

پسته و بادام خام و کشمش پلویی از هر کدام ۱۰۰ گرم

مرغ بدون استخوان ۴۰۰ گرم

برنج ۷۰۰ گرم

نمک و فلفل و کره به میزان لازم

آب مرغ یک پیمانه

جوش‌شیرین نصف قاشق چایخوری

آرد گندم ۵۰۰ گرم

ادویه پلویی یک قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه

ابتدا مرغ را آب‌پز کرده سپس با کره تفت داده تا برشته شود برنج را به صورت کته دم کرده بگذارید کمی خنک شود .

نیمی از بادام و پسته‌ها را با یک قاشق روغن تفت داده تا رنگ آنها کمی برگردد. ادویه و کشمش را اضافه کنید، وقتی مخلوط شد آرد، آب مرغ، ماست، تخم‌مرغ، جوش‌شیرین، نمک و فلفل را بیفزایید تا خمیر نرمی به دست آید .

مایه خمیر را داخل قالب کیکی که از قبل دیواره آن با روغن جامد کمی چرب شده بریزید به این صورت که نصف بیشتر خمیر را با وردنه به صورت نان صاف کرده به دیوار قالب بچسبانید. درون آن برنج و یک لایه از مرغ، همین‌طور ادامه داده تا آنجایی که قالب پر شود بقیه خمیر را روی آن ریخته و صاف کرده و دو سر خمیر را به هم بچسبانید. درون فر به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا برشته شود. قالب را در ظرف مورد نظر برگردانید .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن