آشپزیمرغ و پرندگان

فیله مرغ و میگو بادامی

مواد لازم

فیله‌مرغ ۱۰۰ گرم

میگو پاک شده هفت عدد

سس سویا دو قاشق غذاخوری

سیر ۳۰ گرم

پیاز خرد شده ۴۰ گرم

فلفل‌رنگی حلقه شده ۶۰ گرم

بادام‌هندی ۵۰ گرم

قارچ حلقه شده ۶۰ گرم

روغن‌مایع ۶۰ گرم

روغن‌کنجد دو قاشق غذاخوری

زنجبیل حلقه شده تازه به میزان لازم

 

طرز تهیه

در تابه از قبل گرم شده کمی روغن‌مایع ریخته، فیله‌مرغ قطعه شده را درون آن می‌اندازیم و با حرارت زیاد آن را می‌پزیم سپس میگو را به مدت سه دقیقه با فیله‌مرغ می‌پزیم آن‌گاه آن را کنار گذاشته و دوباره در تابه دیگری تمامی سبزی‌ها و بادام‌هندی‌ها را به مدت پنج دقیقه با حرارت زیاد تفت داده، فیله‌مرغ و میگوی از قبل پخته شده را همراه با سس سویا به تابه اضافه کرده و در آخر، روغن‌کنجد و زنجبیل را به تمامی مواد اضافه کرده و آن را سرو می‌کنیم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن