شیرینیکیک و کلوچه

شیرینی ناپلئونی میوه ای

مواد لازم                                         برای ۴ نفر

 

 

توت فرنگی فریز شده                            150 گرم

لیمو                                                 3 عدد بزرگ

شکر                                                3/1 لیوان

موز                                                 1 عدد

انبه                                                  4 عدد

خمیر شیرینی ناپلونی                              4 عدد

خاک قند                                              برای تزئین

 

 

طرز تهیه:

توت فرنگی ها را در یک دیگ گذاشته و آب ۱ لیمو را به آن اضافه کنید و ۳/۱ لیوان شکر را روی آن بپاشید و سر آن را پوشانده و بجوانید و بعد آن را کنار بگذارید.

آب ۲ لیموی باقیمانده را در یک کاسه ریخته، میوه ها را پوست کنده و قاچ قاچ کنید و در کاسه بریزید و شکرهای باقیمانده را در ظرف بپاشید و بهم بزنید.

توت فرنگی ها را در آب خودش بهم بزنید و از یک صافی رد کنید و توت فرنگی های را در چهار طرف ظرف تزئین کنید و نان ناپلئونی ها را روی هر کدام بگذارید.

میوه ها را خشک کرده و روی هر کدام از ناپلئونی ها بچینید و روی هر کدام خاک قند بپاشید و میل بفرمایید.

(نان ناپلونی ها را از مغازه های شیرینی فروشی می توان  تهیه نمود)

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *