شیرینیکیک و کلوچه

کیک توت فرنگی

مواد لازم برای اماده کردن توت فرنگی            برای ۱۲ نفر

تخم مرغ                                       2 عدد

پنیر خامه ای                                  375 گرم

آرد                                            3/1 لیوان

توت فرنگی فیریز شده                        300گرم (آن را بیرون گذاشته تا یخ آن آب شود.)

عسل (در صورت دلخواه)                   2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه کیک

تخم مرغ                                                   2  عدد

شکر                                                       2/1لیوان

مارگارین                                                   2/1 لیوان

آرد                                                         3/2 لیوان

بیکینگ پادر                                              4 قاش چای خوری

پودر بادام                                                 3/2 لیوان

مواد لازم برای تزئین کردن

توت فرنگی                                                10 عدد قاچشده

بلوبری                                                      3/1 لیوان

ی توان به جای بلوبری از مشک یا توت سیاه استفاده کرد

مواد لازم برا تهیه پری توت فرنگی

توت فرنگی فریز شده                                     300 گرم (یخهایش آب شود)

عسل                                                        1 قاشق غذا خوری

آب سیب                                                    2/1 لیوان

طرز تهیه توت فرنگی

ابتدا فر گاز را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیمکنیدو در یک کاسه بزرگ تخم مرغ، پنیر  آرد را مخلوط کرده، توت فرنگی و عسل را خیلی آرام با یک کاردک بهم بزنید و کنار بگذارید.

طرز تهیه کیک

دریک هم زن تمام مواد لازم کیک را (تخم مرغ، شکر، مارگارین، آرد،بیکینگ پادر،پودر بادام و مغز بادام) را بهم بزنید تا خوب نرم شود.

ظرف کیک دایره ای را به روغن آغشته کنید و توت فرنگی را که آماده کردید ابتدا در ظرف کیک بریزید و بد خمیر کیک را روی توت فرنگی ها ریخته به مدت ۴۵ الی ۵۵ دقیقه در فر بگذارید، بعد از نیم ساعت که کیک سرد شد کیک را در ظرف مناسبی برگردانید و روی آن را با توت فرنگی و بلوبری تزئین کنید.

 

طرز تهیه پوره توت فرنگی

دریک دیگتوت فرنگی، عسل و آب سیب را به مدت ۲ دقیقه بپزید و در یک هم زن یا مخلوط کن آن را خوب بهم بزنید تا له شود و کش بیاید.

روی کیک تهیه شده به جای توت فرنگی می توان از پوره توت فرنگی استفاده کرد.

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

‫4 نظرها

  1. این دستور بر اساس دستور پخت چند کتاب شیرینی پزی تهیه شده است
    بازم من سعی میکنم تا در خصوص مواد اولیه تحقیق بیشتری قبل از انتشار مطلب بکنم

    با تشکر از شما

  2. من دیروز اینو درست کردم خیلی بد شد.تلخ شده بود اونم به خاطره بیکینگ پودر زیادش بود(بعدش فهمیدم)
    خوب شما که دستور می نویسید طوری بنویسید که تازه کارها هم یتونن درست کنند
    باتشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *