آش و سوپآشپزیغذای سنتی ایران
آش گندم
مواد لازم
سبزی آش – دو کیلوگرم
نخود و لوبیا چیتی – یک کیلوگرم
گندم پوست کنده – ۷۵۰ گرم
پیاز سرخ کرده – پنج قاشق سوپخوری
سیر سرخ کرده – دو قاشق سوپخوری
نعنا خشک – یک قاشق غذاخوری
کشک – به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه – به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا حبوبات را که از روز قبل خیس کردهایم با گندم میگذاریم کاملا بپزد، سپس سبزی، پیاز و سیر سرخ کرده را به آن اضافه میکنیم (در هنگام سرخ کردن پیاز، زردچوبه و فلفل را اضافه میکنیم تا با پیاز تفت بخورد) حرارت گاز را تنظیم کرده و میگذاریم آش کاملا جا بیفتد، سپس آن را در ظرف کشیده، با کشک، پیاز، سیر و نعنا داغ تزئین کرده و سرو میکنیم .
.