آشپزیغذاهای گوشتی
استیک با سس فلفل

مواد لازم
فیله گوساله ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد
سویا سس و فلفل سیاه نیم کوب از هر کدام یک قاشق سوپخوری
روغن زیتون و خامه از هر کدام ۱۰۰ گرم
فلفل قرمز درشت دو عدد
فلفل قرمز پودری یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه
فیله گوساله را به دو تکه ۱۰۰ گرمی تقسیم کنید. پیاز را رنده و آب آن را گرفته با سس سویا و فلفل سیاه نیمکوب مخلوط کرده و روی تکههای گوشت بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال گذاشته سپس روغن زیتون را اضافه کرده و به مدت دو ساعت دیگر در یخچال استراحت دهید .
تابه را روی حرارت ملایم با کمی روغن زیتون گرم کرده و تکههای فیله را بپزید. در این زمان فلفل قرمز را برشهای نیم سانتی زده و در تابهای کوچک خامه را با فلفل قرمز حرارت داده تا کمی غلیظ شود .
یک تکه از فیله را روی ظرف سرو گذاشته فلفل قرمز برش خورده را روی فیله بچینید و فیله دوم را روی فلفل قرار داده و سس خامه و فلفل را روی استیک طبق شکل ریخته و سرو کنید .
.