آشپزیغذاهای گوشتی

ریسوتو با فیله گوساله

مواد لازم

ریسوتو یک پیمانه

فیله گوساله ۱۰۰ گرم

گوجه فرنگی متوسط دو عدد

جعفری ۵۰ گرم

روغن زیتون، نمک و فلفل به میزان لازم

سس سویا دو قاشق غذاخوری

فلفل سیاه و روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه

برای دو نفر

ریسوتو را پخته سپس فیله گوساله را با کمی سس سویا، فلفل سیاه، پیاز و روغن زیتون طعم دار کرده داخل تابه با کمی روغن روی حرارت ملایم تفت دهید سپس گوجه فرنگی نگینی شده را داخل تابه کمی حرارت داده، نمک و فلفل زده و برگ جعفری را اضافه کنید. مطابق عکس ابتدا برنج و سپس سس آماده شده را روی برنج ریخته با برگ جعفری تزئین و سرو نمایید .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن