آشپزیغذاهای گوشتی
ریسوتو با فیله گوساله
مواد لازم
ریسوتو یک پیمانه
فیله گوساله ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی متوسط دو عدد
جعفری ۵۰ گرم
روغن زیتون، نمک و فلفل به میزان لازم
سس سویا دو قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
برای دو نفر
ریسوتو را پخته سپس فیله گوساله را با کمی سس سویا، فلفل سیاه، پیاز و روغن زیتون طعم دار کرده داخل تابه با کمی روغن روی حرارت ملایم تفت دهید سپس گوجه فرنگی نگینی شده را داخل تابه کمی حرارت داده، نمک و فلفل زده و برگ جعفری را اضافه کنید. مطابق عکس ابتدا برنج و سپس سس آماده شده را روی برنج ریخته با برگ جعفری تزئین و سرو نمایید .
.