آش و سوپآشپزی

سوپ باقالا

 

مواد لازم

 

باقلا نیم‌پزشده یک پیمانه

سیب‌زمینی یک عدد

پیاز یک عدد

هویج دو عدد

کره ۱۵ گرم

آرد سیب‌زمینی سه قاشق سوپخوری

آب مرغ دو پیمانه

آب دو پیمانه

جعفری به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

پیاز را نگینی خرد کرده و با کره تفت می‌‌دهیم، سپس آب، آب مرغ، سیب‌زمینی و هویج را نگینی خرد کرده و به همراه باقلای نیم‌پز اضافه می‌‌کنیم تا جوش بیاید سپس حرارت را کم می‌کنیم. آرد سیب‌زمینی را با کمی از آب سوپ مخلوط کرده و به سوپ می‌‌افزاییم و می‌‌گذاریم با حرارت ملایم بپزد، پس از ۳۰ دقیقه جعفری را اضافه کرده و در ظرف مورد نظر ریخته و سرو می‌‌کنیم. در صورت دلخواه می‌‌توان کمی زعفران به سوپ اضافه کرد .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن