آشپزیتخم مرغ و املتغذاهای گوشتی

شیشه ناز

مواد لازم

گوشت گوسفندی یا گوساله بدون استخوان ۳۰۰ گرم

روغن به میزان لازم

پیاز داغ ۱ قاشق سوپ خوری

زردچوبه ۱ قاشق سوپ خوری

گردو ۲۵۰ گرم

کنجد ۲۰۰ گرم

دان انار(انار دون) ۵۰ گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

آب انار ترش ۱ پیمانه

شکر در صورت دلخواه ۲ قاشق سوپ خوری

تخم مرغ ۲ عدد

 

طرز تهیه

گوشت را به صورت قیمه خرد کرده و با کمی روغن سرخ کنید و با پیاز و زردچوبه بپزید. گردو، کنجد و دان انار را آسیا کرده و به گوشت نیم پز اضافه کنید. نمک و فلفل و در صورت تمایل آب انار ترش و شکر را در اواخر طبخ به غذا بیافزایید تا خورش جا بیافتد. تخم مرغ ها را یا به صورت نیمرو یا خاگینه بعد از کشیدن خورش روی ظرف آن بگذارید و یا آن را در ظرفی جداگانه زده و در اواخر طبخ به خورش اضافه کنید. این خورش با کته سرو می شود.

نکته:

۱- آب انار ترش و شکر را تک تک و یا با هم می توان به دلخواه اضافه یا کم و یا اصلاً حذف کرد .

۲- به جای آب انار می توان از ۱ قاشق سوپ خوری رب انار استفاده کرد.

۳- این غذا را بدون گوشت نیز می توانید تهیه کنید.

۴- در صورت عدم استفاده از گوشت جزو غذا های بدون گوشت و کامل می باشد.

۵- در این غذا از گوشت چرخ کرده به صورت کوفته ریزه نیز می توان استفاده کرد.

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن