مواد لازم
برای چهار نفر
گوشت چرخکرده گوسفندی – ۵۰۰ گرم
پیاز کوچک ریز خرد شده – یک عدد
نعنا تازه، خرد شده – دو قاشق غذاخوری
جعفری تازه، خرد شده – دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا – ۱۲۰ گرم
روغن مایع – دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم
طرز تهیه
گوشت چرخکرده، پیاز، نعنا و جعفری را در کاسهای ریخته، نمک و فلفل زیادی به آن بزنید و خوب با دست ورز دهید.مخلوط گوشت را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را با کمک دست به شکل همبرگر درآورید .
پنیر پیتزا را به چهار قسمت مکعبی تقسیم و هر قسمت را روی یکی از همبرگرها قرار دهید. چهار همبرگر باقیمانده را روی پنیر پیتزاها بگذارید .
دو لایه همبرگر را طوری به هم بچسبانید که پنیر روی آنها مشخص نباشد .
روغن مایع را با کمک برس به سطح رو و زیر همبرگرهای پنیری بمالید و آنها را درون تابه نچسب و روی حرارت متوسط به مدت ۱۵ دقیقه حرارت دهید. وقتی یک طرف آن سرخ شد آنها را برگردانید و طرف دیگر را پنج الی ده دقیقه سرخ کنید .
.