آشپزیساندویچ

همبرگر پنیری دوبل

 

مواد لازم

 

برای چهار نفر

گوشت چرخ‌کرده گوسفندی – ۵۰۰ گرم

پیاز کوچک ریز خرد شده – یک عدد

نعنا تازه، خرد شده – دو قاشق غذاخوری

جعفری تازه، خرد شده – دو قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا – ۱۲۰ گرم

روغن مایع – دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

گوشت چرخ‌کرده، پیاز، نعنا و جعفری را در کاسه‌ای ریخته، نمک و فلفل زیادی به آن بزنید و خوب با دست ورز دهید.مخلوط گوشت را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را با کمک دست به شکل همبرگر درآورید .

پنیر پیتزا را به چهار قسمت مکعبی تقسیم و هر قسمت را روی یکی از همبرگرها قرار دهید. چهار همبرگر باقیمانده را روی پنیر پیتزاها بگذارید .

دو لایه همبرگر را طوری به هم بچسبانید که پنیر روی آنها مشخص نباشد .

روغن مایع را با کمک برس به سطح رو و زیر همبرگرهای پنیری بمالید و آنها را درون تابه نچسب و روی حرارت متوسط به مدت ۱۵ دقیقه حرارت دهید. وقتی یک طرف آن سرخ شد آنها را برگردانید و طرف دیگر را پنج الی ده دقیقه سرخ کنید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن