آشپزیغذاهای گوشتی

پای گوشت

مواد لازم

آرد ۵۰۰ گرم

شیر یک پیمانه

نمک نصف قاشق سوپخوری

خمیر ترش یک قاشق سوپخوری

روغن مایع یک قاشق سوپخوری

شکر یک قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه

شیر را گرم کرده، نمک و خمیرترش را اضافه می‌کنیم، یک دقیقه صبر می‌کنیم تا خمیرترش برسد. سپس به خمیر رسیده، روغن مایع و نمک افزوده و آرد را اضافه می‌کنیم تا خمیر به دست نچسبد، روی خمیر دستمال تمیز خشک می‌اندازیم، ۴۵ دقیقه زمان لازم دارد تا خمیر آماده شود .

مواد میانی

گوشت چرخ‌کرده ۱۵۰ گرم

قارچ تفت داده شده ۲۵۰ گرم

جعفری خرد شده ۴/۱ پیمانه

گرد سیر و آویشن نصف قاشق مرباخوری

فلفل‌دلمه‌ای نصف پیمانه

هویج پخته شده یک عدد

گوجه فرنگی خرد شده یک پیمانه

سیب‌زمینی متوسط پخته شده یک عدد

پنیر پیتزا دو پیمانه

طرز تهیه‌ موادمیانی

گوشت چرخ کرده را آماده وسایر مواد را به آن می‌افزاییم .از خمیر داخل قالب‌های گوشت‌ پای باز کرده مواد را داخلش قرار می‌دهیم وکمی پنیر رویش ریخته و در فر طبقه وسط فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه می‌پزیم .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن