آشپزیپیتزا

پیتزا قارچ

مواد لازم

شیر ۱ لیوان سر خالی

روغن نصف پیمانه

مایع خمیر ۱ قاشق مربا خوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

آرد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد

مایه ماکارونی یک و نیم پیمانه

قارچ ۲۰۰ گرم

پنیر پیتزا ۲ بسته

فلفل دلمه خرد شده ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری

پودر آویش به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا خمیر پیتزا را آماده کرده در ظرف مورد نظر پهن میکنیم

سپس روی خمیر را به سس گوجه فرنگی اغشته کرده و مایه ماکارونی را روی ان پهن میکنیم سپس فلفل دلمه و قارچ ها ی خرد شده را روی سطح آن کار میریزیم

آویشن راروی آن پاشیده و در نهایت با پنیر پیتزا روی آن را کاملا بپوشانید

ظرف را در فر به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۲۴۰ درجه قرار میدهیم

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *