آشپزیخوراکغذاهای گوشتی
خوراک ماهیچه گوساله
مواد لازم
ماهیچه گوساله یک کیلوگرم
پیاز یک عدد
رب گوجهفرنگی یک قاشق مرباخوری
پودر تخم گشنیز و زردچوبه به میزان لازم
نمک ، فلفل و روغن به میزان لازم
آبلیمو، زعفران و دارچین به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده در روغن تفت میدهیم تا سبک شود. سپس گوشت ماهیچه را اضافه کرده و تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد. زردچوبه، پودر تخم گشنیز، فلفل و رب گوجهفرنگی را افزوده و درون آن آب میریزیم. وقتی آب جوش آمد حرارت را ملایم کرده، دو تا سه ساعت برای طبخ این غذا زمان لازم است. در نهایت زعفران، دارچین، نمک و آبلیمو را اضافه میکنیم. این خوراک در کنار برنج سرو شده و غذای بسیار لذیذی است .
.