دسته‌ها
آشپزی غذاهای فرنگی

بیف و کدو

مواد لازم

۸۰۰ گرم گوشت کبابی

یک عدد پیاز خرد شده

نمک و فلفل

یک قاشق چای خوری دارچین

۳۰۰ گرم سس گوجه فرنگی

۱۰ تا ۱۲ عدد کدوی سبز

 

طرز تهیه

کدوها را از طول ، قاچ کنید و آنها را در روغن تفت دهید و در یک بشقاب بزرگ کنار بگذارد تا روغن آن گرفته شود . پیاز ها را نیز در روغن سرخ کنید تا شفاف شوند . گوشت را به آن افزوده و آن را سرخ کنید . سس گوجه فرنگی و ادویه جات را به گوشت افزوده و به تفت دادن آن ادامه دهید تا گوشت کاملا پخته شود . گوشت پخته شده را روی کدوها ریخته و روی آن کمی دارچین بریزید . در صورت تمایل روی آن پنیر پیتزا بریزید . بجای کدو می توانید بیف را روی اسپاگتی نیز سرو کنید .

 

 

.

دسته‌ها
آشپزی غذاهای فرنگی

ذرت تامالس

مواد لازم

ذرت کامل (بلال) ۸۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای سبز ریز خردشده یک عدد

پیاز ریزخردشده سه قاشق سوپخوری

سیر له شده ۱/۴ پیمانه

گوشت فیله نرم گوساله ۱۵۰ گرم

پودر زیره سبزو رب گوجه فرنگی از هر کدام دو قاشق سوپخوری

روغن برای سرخ‌کردن به میزان لازم

نمک یک و نیم قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه

دسته یا چوب ذرت را از انتها قطع و با دقت برگ‌های ذرت را جدا کرده و یکی‌یکی کنار هم قرار دهید با استفاده از چاقو دانه‌های ذرت را جدا و در دستگاه غذاساز ریخته کاملا پوره و له کنید. گوشت را ریز خردکرده و همراه سیر، پیاز و فلفل با کمی روغن تفت دهید. رب گوجه‌فرنگی و زیره را نیز اضافه و مخلوط کنید و ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم و با در بسته بپزید سپس با پوره ذرت مخلوط کنید. قابلمه‌ای را آب کرده همراه نمک روی حرارت قرار داده تا به جوش آید. در این فاصله برگ‌های ذرت را باز کرده و داخل هر برگ، برگ دیگری را خلاف جهت قرار دهید و از مواد به اندازه چهار قاشق میان برگ قرار داده و آنها را مثل بقچه ببندید و دور آن را با نخ آشپزی یا نخ دندان محکم ببندید و در آب جوشان به مدت ۲۰ دقیقه بپزید سپس از آب خارج کرده و در آبکش قرار داده تا آب اضافی آن گرفته شود. نخ را از دور آن باز کرده در ظرف سرو قرار دهید می‌توانید این غذا را و با خلال دندان و فلفل دلمه‌ای و پوست لیموترش تزئین کنید.ذرت تامالس مخصوص کشور کوبا می باشد .

 

 

.

دسته‌ها
آشپزی غذاهای فرنگی

باچانگای گوشت

مواد لازم

برای چهار نفر

خمیر یوفکا سه ورق

گوشت چرخ‌کرده ۵۰۰ گرم

پیاز یک عدد

رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری

هویج رنده‌شده سه عدد

پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم

اسفناج یا برگ چغندر خردشده ۱۰۰ گرم

روغن، نمک و فلفل به میزان لازم

آویشن یک قاشق چایخوری

آب نصف پیمانه

 

طرز تهیه

گوشت چرخ کرده را با پیاز خرده شده، روغن و نمک تفت دهید و سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و کمی فلفل بزنید .

یک ورق یوفکا را پهن کرده و نصف پیمانه آب را با نصف پیمانه روغن مخلوط کرده و با قلم‌مو روی خمیر بمالید، سپس پنیر پیتزا را روی ورق یوفکا پخش کرده ورق دوم را روی ورق اول گذاشته و دوباره مخلوط آب و روغن روی آن بمالید بعد مخلوط برگ چغندر و هویج رنده‌شده را پخش کنید. در مرحله آخر، ورق سوم را قرار داده با قلم‌مو آب و روغن زده و مخلوط گوشت چرخ‌کرده را ریخته و کمی آویشن بپاشید. یوفکا را از پایین به صورت لوله پیچیده و در سینی فر چرب شده به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. در حین پخت یک الی دوبار روی آن را با قلم‌مو روغن مالیده تا کاملا برشته شود .

 

 

.

دسته‌ها
آشپزی غذاهای فرنگی

کراکر شوید

مواد لازم

آرد ۳۲۵ گرم

بیکینگ‌پودر دو قاشق چایخوری

نمک یک قاشق چایخوری

روغن و شیر از هر کدام ۷۵ گرم

تخم‌مرغ یک عدد

شوید دو قاشق سوپخوری

مرغ آب‌پز ۲۰۰ گرم

سیب‌زمینی آب‌پز یک عدد

پودر گردو و سس مایونز از هر کدام دو قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه

آرد الک‌شده را با بیکینگ‌پودر و نمک مخلوط کرده و روغن و شیر را به آن اضافه می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم. تخم‌مرغ و شوید خردشده را می‌ریزیم و کاملا مخلوط کرده و ورز می‌دهیم تا خمیر یک‌دست شود. نیم‌ساعت به خمیر در محیط آشپزخانه استراحت می‌دهیم. مرغ آب‌پز، سیب‌زمینی، سس مایونز و کمی نمک را با هم مخلوط کرده و میکس می‌کنیم و از آن توپ‌های گرد کوچکی در آورده و در پودر گردو یا پودر پسته می‌غلتانیم و کنار می‌گذاریم. خمیر را با وردنه به ضخامت سه میلی‌متر در سطح آردپاشی شده، باز کرده و قالب می‌زنیم و در سینی چرب شده می‌چینیم و در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا بپزد. بعد آنها را در ظرف چیده و روی آنها از توپ‌های مرغ گردویی می‌گذاریم .

نکته:به جای مرغ از جگر مرغ هم می‌توان استفاده کرد .

 

 

.

دسته‌ها
آشپزی غذاهای فرنگی

ریسوتو با سس گوجه ‌فرنگی و فیله مرغ

مواد لازم

ریسوتو ۱۰۰ گرم

فلفل قرمز خرد شده دو عدد

فیله مرغ سه عدد

خامه ۵۰ گرم

پودر سیر یک قاشق چایخوری

سس گوجه‌فرنگی پنج قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

گوجه فرنگی رنده‌شده دو عدد

ساقه کرفس رنده‌شده دو قاشق سوپخوری

هویج رنده‌شده یک قاشق سوپخوری

سیر رنده‌شده دو حبه

نمک وفلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه

ریسوتو را در آب‌جوش با کمی نمک و روغن می‌‌پزیم تا نرم و درشت ‌‌شود. در این زمان فیله مرغ را با پودرسیر، فلفل و نمک طعم‌دار کرده، با دو قاشق روغن تفت داده و در آخر خامه را اضافه می‌‌کنیم و به مدت یک دقیقه حرارت می‌‌دهیم تا خامه جذب آن شود. سپس از روی حرارت بر می‌‌داریم .

مواد رنده‌شده را با سس گوجه‌فرنگی مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار می‌‌دهیم تا سس غلیظی درست شود. ریسوتو پخته شده را آبکش کرده و با فیله مرغ و سس گوجه‌فرنگی مخلوط می‌‌کنیم. فلفل قرمز را اضافه کرده حرارت می‌‌دهیم تا مواد کاملا مخلوط و یک‌دست شود. سپس در ظرف مناسب طبق عکس تزئین و سرو می‌‌کنیم. نکته :

ریسوتو نوعی برنج دانه تپل مخصوص نواحی شمال ایتالیاست که به صورت دمی تهیه می‌‌شود و در کلیه فروشگاه‌ها معتبر توزیع می‌شود، همچنین به جای آن از برنج نیمه‌دانه می‌توان استفاده کرد .

 

 

.

دسته‌ها
آشپزی غذاهای فرنگی

اشترودل

مواد لازم

برای چهار نفر

پنیر پیتزا ورقه‌ای هشت ورق

گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای ریزشده یک پیمانه

پیاز یک عدد

نان باگت گرد چهار عدد

رب‌گوجه‌فرنگی، کاهو، خیارشور و گوجه‌فرنگی به میزان لازم

ادویه و نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید، سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز بیافزایید تا سرخ شود و به همراه آن نمک و ادویه را نیز می‌ریزید. پس از آن قارچ و فلفل دلمه‌ای را هم اضافه کنید تا سرخ شود. اگر مایل بودید می‌توانید یک قاشق رب گوجه‌فرنگی نیز اضافه و مخلوط کنید. حالا مایع آماده است. وسط نان را ببرید یک ورق پنیر پیتزا را گذاشته و از مواد اشترودل رویش ریخته و گوجه‌فرنگی، خیارشور و کاهو را نیز روی مواد اشترودل بگذارید و دوباره یک ورق پنیر پیتزا را رویش گذاشته. حالا بقیه نان‌ها را هم به همین ترتیب آماده کنید و در یک ظرف مخصوص نشکن گذاشته و درون مایکروفر به مدت سه دقیقه بگذارید تا نان‌ها برشته و پنیر آب شود. اگر مایکروفر ندارید فر اجاق‌گاز خود را روی ۱۸۰ درجه گذاشته تا گرم شود سپس ظرف نان را به مدت پنج دقیقه درون فر گذاشته تا نان و پنیر گرم شود. ساندویچ‌ها آماده هستند و در صورت تمایل می‌توانید آنها را با سس قرمز میل کنید .

 

 

.

دسته‌ها
آشپزی غذاهای فرنگی

موسکا

مواد لازم

بادنجان ورقه‌ای شش عدد

گوشت چرخ‌کرده ۵۰ گرم

سیب‌زمینی آب‌پز سه عدد

فلفل دلمه‌ای خردشده سه عدد

پنیرپیتزا یک بسته

رب گوجه‌فرنگی چهار قاشق غذاخوری

روغن مایع، نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم

ژامبون خردشده ۱۵۰ گرم

قارچ ۱۵۰ گرم

پیاز خردشده یک عدد

سیر رنده شده یک عدد

سس سفید دو پیمانه

 

طرز تهیه

پیاز خرد شده را به همراه سیر رنده‌شده با مقداری روغن مایع تفت می‌دهیم تا سبک شود سپس گوشت، رب گوجه‌فرنگی، قارچ، ژامبون و فلفل دلمه‌ای را اضافه می‌کنیم. آن‌گاه نمک، فلفل و آویشن را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم و شعله را خاموش می‌کنیم. در این لحظه سیب‌زمینی را له کرده و نیمی از آن را داخل مواد می‌ریزیم و باقی‌مانده آن را با سس سفید مخلوط می‌کنیم. بعد ظرف را چرب کرده، سس سفید را ته ظرف ریخته و صاف می‌کنیم، روی آن بادنجان ورقه‌شده را می‌چینیم سپس روی آن مواد را ریخته و صاف می‌کنیم آن‌گاه سس سفید و پنیر پیتزای رنده‌شده را روی آن می‌ریزیم و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرارداده تا سطح غذا طلایی شود .

 

 

.

دسته‌ها
آشپزی غذاهای فرنگی

نان ناپلی

مواد لازم

برای دو نفر

تخم مرغ یک عدد

آرد سفید ۱۵۰ گرم

نمک نصف قاشق چایخوری

شکر نصف قاشق چایخوری

مایه خمیر ۱۵ گرم

سس گوجه‌فرنگی نصف پیمانه

آویشن نصف قاشق چایخوری

روغن زیتون ۱/۴ پیمانه

ریحان تازه چرخ شده دو قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا یک پیمانه

سیر و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه

نخست آرد را الک کرده و تخم‌مرغ را اضافه می‌‌کنیم و مایه خمیر را به آن افزوده و هم می‌زنیم. پس از آن، روغن زیتون را به آرامی به خمیر اضافه می‌کنیم و به مدت ده دقیقه ورز می‌دهیم تا خمیر حالت چسبندگی پیدا کند. سپس آن را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم و به مدت دو ساعت در یک جای گرم نگه می‌داریم تا حجمش دو برابر شود. آن‌گاه آن را پهن کرده و سس گوجه‌فرنگی، سیر، ریحان، آویشن، نمک، فلفل و شکر را با هم مخلوط کرده و روی خمیر می‌ریزیم. در نهایت پنیر پیتزا را روی خمیر ریخته و آن را در فری که از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه می‌گذاریم. وقتی که روی نان رنگ قهوه‌ای به خود گرفت نان ناپلی آماده است .

طبخ این نان در ناپل ایتالیا رواج دارد .

 

 

.

دسته‌ها
آشپزی غذاهای فرنگی

شیشلیک ایتالیایی

مواد لازم

راسته شیشلیکی چهار عدد

آردسفید دو پیمانه

تخم‌مرغ دو عدد

آرد سوخاری یک پیمانه

پنیر پارمزان یک پیمانه

پنیر موتزارلا، روغن زیتون، نمک، فلفل و زعفران به میزان لازم

 

طرز تهیه

گوشت‌ها را در روغن زیتون، نمک، فلفل و کمی زعفران به مدت دو ساعت در یخچال می‌خوابانیم تا آماده شوند. سپس پنیرپارمزان و آرد سوخاری را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم و آنها را کنار می‌گذاریم. بعد از آماده شدن گوشت ها‌ را در آرد سفید می‌غلتانیم سپس آنها را در تخم‌مرغ زده شده ریخته و مخلوط می کنیم ، در مرحله آخر آنها را در آرد سوخاری و پنیر مخلوط شده می‌گذاریم ، سپس آنها را در روغن گذاشته و هر طرف آن را به مدت سه دقیقه می‌پزیم آن‌گاه آنها را روی سینی استیل گذاشته و روی هر کدام یک قطعه پنیر موتزارلا گذاشته و در فر داغ‌شده به مدت ده دقیقه قرار می‌دهیم و در پایان آنها را روی بشقاب گذاشته و سرو می‌کنیم .

 

 

.

دسته‌ها
آشپزی غذاهای فرنگی

تورندو با سس ترخون و گشنیز

مواد لازم

فیله گوساله ۲۵۰ گرم

پیاز یک عدد

سیر له شده یک تا دو حبه

زرده تخم‌مرغ دو عدد

ترخون و گشنیز خرد شده سه تا چهار قاشق غذاخوری

سس گوجه‌فرنگی نصف پیمانه

فلفل‌سیاه یک قاشق چایخوری

سرکه نصف پیمانه

کره آب شده ۱۰۰ گرم

روغن مایع یک قاشق غذاخوری

قارچ ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه

گوشت را نیم ساعت در فلفل بخوابانید.پیاز و سیر را در ظرف مناسبی بریزید. سپس سرکه را با مقداری آب، سس گوجه‌فرنگی و کمی نمک روی حرارت کم بگذارید تا بجوشد و آب آن تمام شود. آن‌گاه آن را بردارید و بگذارید خنک شود. بعد زرده تخم‌مرغ را با دو قاشق آب و کمی نمک هم بزنید و به روش بن‌ماری داغ کنید. کره را کم‌کم اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا سسی مانند مایونز، غلیظ به دست آید .

آن‌گاه ترخون و گشنیز را با پیاز، سیر پخته شده و قارچ به مواد اضافه کرده و هم بزنید. روی گریل یا یک تابه سنگین، مقداری روغن بریزید و تورندو ‌را در تابه یا گریل گرم بیندازید. پس از دو، سه دقیقه برگردانید و پس از سه دقیقه دیگر نمک بپاشید و بردارید. تورندو آماده است، سس را در ظرف جداگانه‌ای کنار ظرف تورندو بگذارید و با نان سفید، سیب‌زمینی پخته یا سرخ کرده‌ روی میز بگذارید و سرو کنید .

توروندو کلا غذایی فرانسوی است .

 

 

.