دسته‌ها
آشپزی پیتزا

پیتزا پپرونی

مواد لازم

خمیر پیتزا (میتوانید به صورت آماده خریداری نمایید یا خودتان درست کنید)

ظرف فلزی یا توری مخصوص پخت پیتزا

سس قرمز

پنیر پیتزا

سوسیس پپرونی یا ژامبون پپرونی

گوجه فرنگی وفلفل دلمه + ادویه

روغن مایع

 

 

طرز تهیه

ابتدا فر را در دمای ۱۲۰ درجه روشن کنید تا گرم شود.سپس کف ظرف مخصوص پیتزا را روغن بمالید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد. خمیر را داخل ظرف قرار دهید اگر خمیر را از بیرون بخرید باید طرفی که صافتر هست را رو به بالا قرار دهید.

اگر خمیرتان خشک بود دور خمیر را کمی مرطوب کنید تا در هنگام طبخ نسوزد . سس قرمز را روی نان بمالید (به ضخامت ۳ میلیمتر) . بعد پنیر پیتزای رنده شده را روی سس بریزید تا کاملا سطح نان را بپوشاند.

سپس سوسیس یا ژامبون پپرونی را که خرد کرده اید روی پنیر پیتزا بچینید بعد مواد دیگر مثل گوجه و فلفل دلمه ای و … را روی پیتزا بریزید.

ظزف را داخل فر قرار بدید و دما رو روی ۲۲۰ درجه تنظیم نمایید. هرپانزده دقیقه پیتزا را چک نمایید و زمانی که احساس کردید پیتزای شما پخته است و از پف مطلوب برخوردار گشته آن را از فر بیرون بیاورید.

نکته:در هنگام تهیه هر نوع پیتزایی دقت نمایید که دمای تمام مواد اولیه یکسان باشد.

.

دسته‌ها
آشپزی پیتزا

پیتزا نیویورکی

مواد لازم

فلفل سفید یک قاشق مرباخوری

لیمو ترش نیم عدد

خامه یا سرشیر یا خامه ۱ فنجان

روغن زیتون

خمیر پیتزا بزرگ ۱ عدد

گوشت ریش ریش شده نیم پز ۲۰۰ گرم

پنیر موزرلا

پیاز متوسط ۱ عدد

 

 

طرز تهیه

ابتدا فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت داغ نمایید.پیاز را به صورت حلقه های ظریف با چاقو برش داده و توسط روغن زیتون تا جایی که حلقه های پیاز طلایی شود سرخ کنید، خامه را کمی جوشانده تا غلیظ شود سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه نمایید.

خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن نمایید.پنیر موزرلا و گوشت را به صورتی که روی خمیر را یک لایه کامل بپوشاند بر روی خمیر ریخته و مخلوط خامه را به طوری ه کاملا سطح پیتزا را بپوشاند روی گوشت و پنیر بریزید.مقداری دیگر پنیر موزرلا روی پیتزا ریخته و در پایان پیازهای سرخ شده را به صورت یکنواخت بر روی پیتزا ی نیویورکی بپاشید.

پیتزا نیویورکی نباید خشک شود برای جلو گیری از این امر بعد از ۱۰ دقیقه طبخ در فر به آن سر بزنید و زمانی که روی پیتزا کمی متمایل به رنگ طلایی شد آن را از فر خارج نمایید.

.

دسته‌ها
آشپزی پیتزا

پیتزا شیکاگو

تفاوت پیتزا شیکاگو با سایر پیتزاها در شکل فیزیکی آن می باشد. نام درست تر این پیتزا پیتزا به سبک شیکاگو می باشد.علت این نامگذاری بر روی این نوع پیتزا استفاده از ظرف عمیق و پنیر بیشتر در شیکاگو است.

مواد لازم

گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده ۲ عدد

پنیر موتزارلا ۲۵۰ گرم

پنیر پیتزای رنده شده ۱۵۰ گرم

پنیر پارمسان ۳ قاشق غذا خوری

سیر له شده دو حبه

سوسیس ایتالیایی یا کوکتل کباب شده و خرد شده ۱۵۰ گرم

فلفل دلمه خرد شده ۱ عدد

روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری

پودر ریحان یا پونه یا آویشن به مقدار دلخواه

سس کچاپ به مقدار لازم

خمیر پیتزا ۴۰۰ گرم

 

 

طرز تهیه

ابتدا خمیر پیتزا را با وردنه نازک نمایید.ظرف چدنی یا قالب مخصوص پیتزا که حداقل ۸ سانتیمتر لبه دارد را برداشته و سطح داخلی آن را به طوری که تمام لبه های ظرف پوشش داده شوند با خمیر پیتزا بپوشانید و اضافه خمیر را از لبه ظرف ببرید.

سطح داخل خمیر را با ۲ تا ۳ قاشق سس کچاپ بپوشانید.سپس ۱۰۰ گرم پنیر موتزارلا کف قالب بریزید.سوسیس و گوجه فرنگی را در یک لایه بریزید .روی سوسیس و گوجه فرنگی را با ۱۵۰ گرم پنیر موتزارلا پوشش دید.

فلفل دلمه ای خرد شده،سیر له شده را روی پنیر موتزرالا ریخته و کل سطح پیتزا را با پنیر پیتزای رنده شده بپوشانید.

روی سطح پنیر پیتزا را کاملا با سس کچاپ بپوشانید و نمک و فلفل و آویشن را بر روی سطح سس بپاشید و در آخر ۳ قاشق پنیر پارمسان رنده شده را روی سطح سس بریزید.

پیتزا را در فر با حرارت ۱۸۰ در جه سانتیگراد قرار دهید و هنگامی که خمیر آن طلایی رنگ شد از داخل فر پیتزا را خارج نمایید(تقریبا ۳۰ دقیقه).بعد از خارج کردن پیتزا شیکاگو از فر آن را برش زده و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید و سرو نمایید.

.

دسته‌ها
آشپزی پیتزا

پیتزای مینیاتوری

مواد لازم برای خمیر پیتزا

بکینگ پورد نصف قاشوق سوپخوری

آرد ۴۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

شکر نصف قاشق سوپخوری

مایع خمیر نصف قاشق سوپخوری

روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری

شیر نصف پیمانه

طرز تهیه

ابتدا مایع خمیر ار با آب ولرم آماده کرده به آرد اضافه میکنیم .

روغن زیتون و روغن مایع ، شکر و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کرده و تخم مرغ را اضفاه میکنیم

شیر را به تدریج به مواد اضافه کرده تا خمیر لطیفی به دست بیاید

خمیر به دست امده را به مدت ۲ ساعت در جای گرم میگذاریم تا ور بیاید

مواد لازم برای پیتزا

گوجه فرنگی ۱ عدد

پنیر ۲۰گرم

زیتون ۱۰عدد

روغن زیتون ۳ قاشوق سوپخوری

کالباس ۲۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد ابپز

خامه ۳۰ گرم

جعفری ۳ قاشق سوپخوری

شوید ۲ قاشق سوپخوری

قارچ ۱۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد

کره ۵۰گرم

سس گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

فلفل دلمه خرد شده نصف یک عدد

نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه

ابتدا خمیر را داخل سینی فر که چرب کرده ایم پهن کرده پیاز را ریز خرد میکنیم با ۵۰ گرم کره مقداری حرارت میدهیم تا نرم شود قارچ و فلفل دلمه خرد شده را روی خمیر پهن شده میریزیم و روی آنرا صاف میکنیم قبل از آنکه مواد را روی خمیر بریزیم سعی کنیم روی ان را با سس گوجه فرنگی خوب آغشته کنیم بعد مواد سفت مانند قارچ و فلفل دلمه و بعد از آن خماه ، پیاز و مقداری نمک به مواد می افزاییم

سپس روی ان مقداری کالباس میریزیم پنیر پیتزا را در وسط کار مقداری اضافه میکنیم و مابقی را نگه میداریم . جعفری و شوید را اضافه میکنیم . زیتون ها را به چهار قسمت ظرف گذاشته گوجه فرنگی و تخم مرغ ابپز شده خرد شده را نیز اضافه میکنیم

سعی کنید روی تمام مواد را پنیر پوشانده باشد سینی را در فر با درجه ۱۸۰ و به مدت ۲۵ دقیقه میگذاریم

.

دسته‌ها
آشپزی پیتزا ماهی و غذاهای دریایی

پیتزا با گوشت ماهی

مواد لازم

پیاز خرد شده ۲ فنجان

قارچ ۳۰ گرم

فلفل دلمه ۱ عدد خرد دشه

کالباس خشک ۳۰۰ گرم خرد شده

ماهی بدون استخوان ۳۰۰ گرم

آویشن به مقدار لازم

پنیر پیتزا ۱ بسته رنده شدهسس مخصوص پیتزا ۱ فنجان

روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

ابتدا پیاز خرد شده و قارچ و فلفل دلمه را با ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع کمی سرتفت میدهیم تا به اصطلاح مواد شل شود ولی سرخ نشود

مقداری از سس پیتزا را به مواد اضافه کرده و مواد را کنار میگذاریم

خمیر پیتزا را در سنی چرب شده پهن میکنیم مقداری سس را روی خمیر مالیدهمواد فوق را روی خمیر ریخته کالباس خشک را که به صورت مکعب های کوچک برش داده ایم را به روی مواد اضافه میکنیم ماهی پخته شده – از تن ماهی نیز میشود استفاده کرد – را روی همه مواد ریخته و باقیمانده سس را با قاشق بر روی ماها میریزیم ودر انتها آویشن و پنیر پیتزا را اضافه میکنیم و سنی را در فر به مدت ۱۵ دقیقه در درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار میدهیم

.

دسته‌ها
آشپزی پیتزا میگو

پیتزای میگو

مواد لازم

روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری

میگوی پاک شده ۴۵۰ گرم

سوسیس خرد شده ۳ عدد

گوجه فرنگی حلقه شده ۲ عدد

پیاز خرد شده ۱ عدد کوچک

پنیر پیتزای رنده شده ۱ بسته

فلفل دلمه خرد شده ۱عدد بزرگ

قارچ خرد شده ۱۰۰ گرم

نمک به میزان لازم

سس قرمز ۵ قاشق سوپخوری

آویشن به میزان لازم

طرز تهیه

خمیر پیتزا را در سینی فر چرب شده پهن میکنیم روی آن را سس قرمز مالیده میگوی پاک شده را از وصط نصف میکنیم و در روغن زیتون تفت میدهیم تا از حالت خامیی در بیایند سپس سوسی ها را به آن اضافه کرده و یک سرتفت به آنها میدهیم

مراقب باشید تا میگو ها سرخ نشوند زیرا بعد از سرخ شدن کمی سفت میشوند

پس مواد را بر روی خمیر قرار میدهیم و گوجه ها را روئی ان میچینیم و در انتها پنیر پیتزا را روی ان میریزیم و سینی را در فر با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم

.

دسته‌ها
آشپزی پیتزا

پیتزای کوفته ریزه

مواد لازم

گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم

پیاز رنده شده آب گرفته ۱ عدد درشت

قارچ خرد شده ۲۵۰ گرم

زیتون هسته گرفته ۱۵ عدد

گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد کوچک

فلفل دلمه خرد شده ۱ عدد بزرگ

آویشن به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

پنیر پیتزا ۱ بسته

سس پیتزا یک لیوان

روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

ابتدا گوشت چرخ کرده را با کمی نمک و پیاز رنده شده خوب ورز میدهیم . سپس گوشتها را به صورت گلوله های کوچک تقریبا به اندازه فندق گرد میکنیم سپس گوشتهای گرد شده را با ۳ قاشق غذاخوری روغن سرخ میکنیم خمیر پیتزا را در سینی چرب شده فر پهن میکنیم و روی خمیر را با سس آغشته میکنیم و مواد را به ترتیب روی خمیر قرار میدهیم

سپس روی مواد را آویشن ریخته ور با پنیر پیتزا سطح آن را کاملا میپوشانیم . و سینی را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر با درجه حرارت ۲۴۰ درجه قرار میدهیم

.

دسته‌ها
آشپزی پیتزا ماکارونی و لازانیا

پیتزای ماکارونی با گوشت

مواد لازم برای ۴ نفر

خمیر پیتزا برای چهار نفر

روغن زیتون ۳ قاشوق سوپخوری

سینه مرغ بدون استخون ۴۵۰ گرم

سوسیس خرد شده ۳ عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

پیازچه خرد شده ۶ عدد

گوجه فرنگی خرد شده ۵ عدد

کدوی سبز خرد شده ۱ عدد

ماکارونی پاپیونی ۳۵۰ گرم

پنیر پیتزا ۲ بسته

طرز تهیه

روغن زیتون را در ماهی تابه ای حرارت دهید و تکه های سینه مرغ و سوسیسها را با مقداری نمک و فلفل در ماهی تابه به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت کم سرخ کنید . سپس مواد را از ماهی تابه بیرون آورده و گوجه فرنگی های خرد شده و پیازچه را کمی سرخ کرده، کدوها را کمی سرتف میدهیم.همه مواد را با هم مخلوط میکنیم

ماکارونی را ابکش کرده و روی آنرا آب سرد میگیریم تا ماکارونی ها به هم نچسبد. بعد خمیر پیتزا را پهن کرده داخل سینی فر ابتدا سس قرمز روی خمیر مالیده بعد مواد را یکی یکی اول سینه مرغ بعد سوسیس بعد کدو و گوجه فرنگیرا روی آن پهن کرده و روی ان ها ماکارونی و پیازچه ها را پهن کرده و سپه پیتزا را با پنیر کاملا پوشانده آن را بهمدت ۱۵ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۷۵ درجه قرار میدهیم

.

دسته‌ها
آشپزی پیتزا

پیتزای قلوه

مواد لازم برای ۴ نفر

قلوه گوسفند ۲عدد نگینی خرد شده

گل کلم کوجک نصف پیمانه

پیازچه ۱دسته کوچک خرد شده

گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم

روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری

شکر نصف قاشق مربا خوری

رب گوجه فرنگی نصف قاشق سوپخوری

نمک به میزان لازم

پنیر پیتزا ۲ بسته

آویشن به میزان لازم

فلفل دلمه نصف یک عدد

قارچ درشت ۴ عدد

طرز تهیه

ابتدا قلوه گوسفند را ریز خرد کرده در آبکش میریزیم و رویش را با آب شستشو میدهیم . گلهای کلم را از هم جدا کرده میشوئیم و در آب جوشان با کمی نمک چند جوش میدهیم تا کمی بپزد و در صافی میریزیم تا آب آن گرفته شود . بعد ریشه پیازچه را قطع کرده پوست نازک ان را میگیریم و به اندازه دو بند انگشت قسمت سبز و سفید آن را خرد میکنیم . قلوه ها را در ظرفی ریخته میگذاریم تا بپزد

روغن را در تابه ریخته و سرتفت میدهیم و فلفل دلمه خرد شده و قارچ خرد شده و مابقی مواد را به گوشت و قلوه اضافه میکنیم

رب رابا نصف کمتر استکان حدود ۵ قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده وبه مواد می افزاییم

دو جوش که زد همه مواد را با هم مخلوط شدند باید دقت داشته باشیم که مواد زیاد هم نزنیم تا له نشود و شکل اصلی خود را از دست ندهد وقتی سس کاملا به خورد مواد رفت ظرف را پاین گذاشته میگذاریم کمی سرد شود

سینی فر را چرب کرده و خمیر پیتزا را را پهن میکنیم و مواد را آرام روی خمیر قرار میدهیم و کاملا مواد را بر روی خمیز پهن میکنیم تا به همه جای خمیر برسد سپس آویش را بر روی مواد ریخته در در انتها پنیر پیتزا را به صورت کامل بر روی مواد پهن میکنیم

سینی فر را داخل فرا با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم

.

دسته‌ها
آشپزی پیتزا

پیتزا قارچ

مواد لازم

شیر ۱ لیوان سر خالی

روغن نصف پیمانه

مایع خمیر ۱ قاشق مربا خوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

آرد به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد

مایه ماکارونی یک و نیم پیمانه

قارچ ۲۰۰ گرم

پنیر پیتزا ۲ بسته

فلفل دلمه خرد شده ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری

پودر آویش به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا خمیر پیتزا را آماده کرده در ظرف مورد نظر پهن میکنیم

سپس روی خمیر را به سس گوجه فرنگی اغشته کرده و مایه ماکارونی را روی ان پهن میکنیم سپس فلفل دلمه و قارچ ها ی خرد شده را روی سطح آن کار میریزیم

آویشن راروی آن پاشیده و در نهایت با پنیر پیتزا روی آن را کاملا بپوشانید

ظرف را در فر به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۲۴۰ درجه قرار میدهیم

.