آشپزیپیتزا

پیتزای زیتون

مواد لازم برای ۴ نفر

سس گوجه فرنگی با طعم سیر ۳۰۰ میلی لیتر

خمیر پیتزا ۴ عدد

گوجه فرنگی به صورت حلقه ۳ عدد

پنیر پیتزا به شکل مکعب ۱۷۰ گرم

برگ نعناع ۱۵ گرم

زیتون سیاه ۱۸ عدد

پنیر پیتزای رنده شده ۲ بسته

روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه سس گوجه فرنگی

برای تهیه سس گوجه فرنگی با سیر
یک قاشق سوپخوری روغن زیتون ، ۹۰۰ گرم گوجه فرنگی پوست گرفته و تخم گرفته شده خرد میکنیم . نصف قاشق چایخوری شکر و به میزان لازم نمک و فلفل

روغن زیتون را حرارت کم گذاشته و گوجه فرنگی را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. ۵ دقیقه میگذاریم بجوشد . سپس شکر را به آن اضافه کنید و نیم ساعت هم بزنید تا غلیظ شود در یک ماهی تابه کوچک یک یا دو حبه سیر خرد شده با یک قاشق روغن زیتون سرخ کنید سپس سیر را به سس گوجه فرنگی اضافه کنید و ۵ دقیقه بگذارید بپزد

طرز تهیه پیتزا

ابتدا فر را روشن نموده تا کمی گرم شود ، درجه فر را ۴۷۵ درجه فارنهایت یا ۲۴۰ درجه سانتیگراد

سس گوجه فرنگی را روی خمیر پیتتزا پهن کنید حلقه های گوجه راروی ان بچینید. پنیر پیتزایی که به صورت مکعب بریده ایید را روی گوجه فرنگی ها قرار دهید سپس نهناع و زیتون را روی پیتزا بچینید

روی سطح پیتزا پنیر رنده شده بپاشید ظرف پیتزا را برای مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا خمیر پف کند و قهواه ای رنگ شود و مواد پیتزا طلایی شود

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن