آموزش آشپزی

آموزش آشپزی ، شیرینی پزی و انواع دسر و سالاد

آشپزی

پاستا با سس گوجه فرنگی

مواد لازم هویج ۱ عدد کرفس ۱ شاخه گوجه فرنگی…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

کشک بادنجان

مواد لازم معمولا کشک بادنجان غیر از دستور اصلی آن…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

دلمه بادنجان بقچه ای

مواد لازم بادنجان‌ شش عدد گوشت چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم پیاز…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

اردور تاپناده

 اردور تاپناده مواد لازم کنسرو ماهی تن یک قوطی سیر…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

فیله مرغ برشته

مواد لازم فیله مرغ ۳۰۰ گرم تخم‌مرغ یک عدد آرد…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

خورش قیمه

مواد لازم گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

کوکوی ماکارونی

مواد لازم ماکارونی شکل دار ۲۵۰ گرم روغن ۲۵۰ گرم…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

اسپاگتی با ژامبون

مواد لازم برای ۶ نفر اسپاگتی – ۵۰۰ گرم ژامبون…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

فارفاله میگو و سس قارچ

مواد لازم فارفاله یا ‌پاستای پاپیونی شکل یک بسته میگو…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

دلمه کاهو

دلمه کاهو به دو روش بدون گوشت و همراه با…

بیشتر بخوانید »