آموزش آشپزی

آموزش آشپزی ، شیرینی پزی و انواع دسر و سالاد

آشپزی

فیله مرغ برشته

مواد لازم فیله مرغ ۳۰۰ گرم تخم‌مرغ یک عدد آرد…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

خورش قیمه

مواد لازم گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

کوکوی ماکارونی

مواد لازم ماکارونی شکل دار ۲۵۰ گرم روغن ۲۵۰ گرم…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

اسپاگتی با ژامبون

مواد لازم برای ۶ نفر اسپاگتی – ۵۰۰ گرم ژامبون…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

فارفاله میگو و سس قارچ

مواد لازم فارفاله یا ‌پاستای پاپیونی شکل یک بسته میگو…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

دلمه کاهو

دلمه کاهو به دو روش بدون گوشت و همراه با…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

بلدرچین با انگور

مواد لازم برای ۶ نفر بلدرچین درشت – ۶ عدد…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

خورش برگه زردآلو

مواد لازم برگه زردآلو دو پیمانه کره ۱۰۰ گرم پیازداغ…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

کوکوی رشته ای

در کوکوی رشته ای سیب زمینی با رنده مخصوص به…

بیشتر بخوانید »
آشپزی

بلدرچین شکم پر

مواد لازم بلدرچین ۵ عدد سبزیجات معطر ۵۰۰ گرم گردو…

بیشتر بخوانید »