آشپزیغذاهای گوشتی

رولت دورنگ – گوشت و مرغ

مواد لازم

گوشت دو بار چرخ‌‌ شده ۳۰۰ گرم

گوشت مرغ چرخ‌کرده ۲۰۰ گرم

جعفری خرد شده ۱۰۰ گرم

هویج رنده شده ۵۰ گرم

زرشک ۵۰ گرم

مغز گردو خردشده ۷۰ گرم

پیاز متوسط دو عدد

ورق فویل یک متر

روغن مایع ۸۰ گرم

رب گوجه فرنگی یک پیمانه

آبلیمو سه قاشق سوپخوری

شکر یک قاشق سوپخوری

نمک به میزان لازم

دارچین، فلفل و ادویه‌کاری به میزان لازم

 

طرز تهیه

یکی از پیازها را چرخ کرده و با گوشت و مرغ مخلوط می‌کنیم سپس ادویه و نمک می‌زنیم. برای سس رولت، پیاز دیگر را چرخ کرده، سرخ می‌کنیم و رب را به آن اضافه می‌کنیم، نمک، فلفل، ادویه و آبلیمو را اضافه می‌کنیم و با دو لیوان آب‌ به‌‌جوش می‌آوریم.ورق آلومینیوم را روی سطح صافی پهن می‌کنیم و آن را به دو قاشق روغن آغشته می‌کنیم تا گوشت به آن نچسبد، ابتدا گوشت قرمز را روی آن به قطر یک و نیم سانتی‌متر پهن می‌کنیم و سپس گوشت مرغ را به آن اضافه می‌کنیم، آنها را صاف کرده و روی آن جعفری، هویج، زرشک و مغز گردو می‌ریزیم .

آن را از یک طرف می‌پیچیم و هر دو طرف ورق فویل را جدا می‌کنیم تا آزاد شود و دوباره دور رولت قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم داخل سس به مدت یک ساعت و نیم با حرارت ملایم بجوشد، سپس رولت را درآورده، فویل را باز کرده و پس از سرد شدن برش می‌دهیم .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن