آش و سوپآشپزی

سوپ زرشک

 

مواد لازم

 

سینه مرغ ۳۰۰ گرم

جعفری خردشده ۱۵۰ گرم

قارچ خردشده ۱۰۰ گرم

رب گوجه‌فرنگی دو قاشق سوپخوری

آرد گندم دو قاشق سوپخوری

آبلیمو سه قاشق سوپخوری

زرشک ۲۰۰ گرم

پیاز یک عدد

هویج ۱۰۰ گرم

سیب‌زمینی ۸۰ گرم

روغن مایع نصف پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن سرخ می‌‌کنیم. مرغ را ریز خرد کرده و داخل پیاز ریخته و تفت می‌‌دهیم. آرد را هم مقداری با مواد سرخ کرده داخل آن آب مرغ یا گوشت می‌ریزیم. سپس هویج و سیب‌زمینی را نگینی خرد کرده و داخل آن ریخته و با حرارت ملایم به مدت دو ساعت می‌‌پزیم. بعد قارچ، نیمی از زرشک، نمک، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را داخل سوپ ریخته وقتی سوپ جا افتاد آبلیمو و جعفری را اضافه کرده و با بقیه زرشک تزئین می‌کنیم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن