آشپزیماهی و غذاهای دریایی

شیرماهی کبابی

 

مواد لازم

 

فیله ماهی شیر – ۸۰۰ گرم

زعفران آب کرده – سه قاشق سوپخوری

فلفل سیاه – نصف قاشق چایخوری

پودر سیر – نصف قاشق چایخوری

نمک – یک قاشق چایخوری

آبلیمو – سه قاشق سوپخوری

پیاز متوسط – یک عدد

سیخ چوبی – شش عدد

روغن مایع – ۶۰ گرم

فلفل کبابی – ۲۰۰ گرم

 

طرز تهیه

 

ماهی را به اندازه یک سایز و به ارتفاع سه سانتی‌متر برش می‌دهیم، بعد از شستن، پیاز را خلالی خرد کرده به همراه کلیه مواد به ماهی‌ها اضافه می‌کنیم .

سپس درهر سیخ یک تکه ماهی و یک عدد فلفل کباب می‌زنیم .درون ماهی‌تابه کمی روغن می‌ریزیم و هر دو طرف ماهی‌ها را سرخ می‌کنیم، در نهایت آنها را داخل دیس گذاشته، دور آن را تزئین و سرو می‌کنیم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن