آشپزیمیگو

فارفاله میگو و سس قارچ

مواد لازم

فارفاله یا ‌پاستای پاپیونی شکل یک بسته

میگو برای هر بشقاب۶ عدد

پیاز ۱ عدد

قارچ ۵ عدد

فلفل دلمه ای ۱ عدد

روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر به مقدار کافی

سس کچاب ۱ قاشق چایخوری

سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری

ماست ۲ قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه

برای آماده کردن فارفاله میگو ،میگو ها را در سیخ چوبی زده و سرخ کنید. می توانید برای زیباتر شدن آن، بین میگو ها،‌ زیتون یا فلفل دلمه ای بگذارید.پاستا را مطابق با دستور روی بسته آن با مقداری آب و روغن و نمک بپزید. فلفل دلمه را خرد کرده در آب درحال جوش بریزید. بعد از نرم شدن پاستا آن را آبکش کرده و در ظرفی بریزید.

روغن زیتون و مقداری آویشن را با هم مخلوط کرده پاستا را به آن آغشته کنید.سپس از سس قارچ روی فارفاله ریخته و همراه میگو ها سرو کنید.

طرز تهیه سس قارچ فارفاله میگو

ابتدا پیاز را خلال نازک کرده و در کمی روغن مایع تفت می دهیم.بعد از این که پیاز طلایی رنگ شد، قارچ را خرد کرده به آن اضافه می کنیم.بعد از حدود ۵ دقیقه از روی شعله برداشته به آن مایونز،‌ ماست،‌ کچاب و ادویه اضافه کرده و حسابی با هم مخلوط کنید.

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن