آش و سوپآشپزیمرغ و پرندگان

سوپ کاری مرغ

 

مواد لازم

 

سینه مرغ ۲۰۰ گرم

سیرساطوری‌شده یک حبه

کره ۷۰ گرم

عصاره مرغ یک لیتر

آرد سه قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن مایع چهار قاشق سوپخوری

پودر کاری یک قاشق غذاخوری

پیاز یک عدد

 

 

طرز تهیه

 

مرغ را به تکه‌های کوچک خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم. بعد کمی نمک و فلفل را به آن می‌افزاییم و کنار می‌گذاریم .

پیاز را نگینی ریزکرده و کمی در کره تفت می‌دهیم، سیرساطوری شده و آرد را اضافه می‌کنیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا بوی خامی آرد گرفته شود، ولی رنگ آن تغییر نکند .

عصاره مرغ را به آرد اضافه کرده و روی حرارت ملایم مرتب هم می‌زنیم تا گلوله‌ای از آرد نماند، وقتی مایع یکد‌ستی به دست آوردیم در صورت تمایل آن را از صافی عبور می‌دهیم تا پیاز و سیر از سس بشامل جدا شود. در این مرحله مرغ را به سس اضافه کرده نمک و فلفل را به آن می‌افزاییم، سپس پودر کاری را به سوپ اضافه می‌کنیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. در این حالت ضمن این‌که مرغ می‌پزد، سوپ غلظت لازم را به دست می‌آورد .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن