آشپزیمرغ و پرندگان
مرغ درسته در فر
مواد لازم
مرغ متوسط یک عدد
گوجهفرنگی یک عدد
نمک، فلفل دلمهای یا فلفل تند به میزان لازم
طرز تهیه
مرغ را پس از پاک کردن و شستن میگذاریم کمی آب آن برود، بعد داخل و بیرون مرغ را به نمک آغشته میکنیم و گوجهفرنگی خرد شده به همراه تکههای فلفل را زیرپوست ران مرغ قرار میدهیم دیس فر را چرب میکنیم و مرغ را داخل آن قرار میدهیم و در فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم شده میگذاریم، پس از یک ساعت هر ۱۵ دقیقه یک بار با برسی، آبی که درون سینی جمع شده را روی مرغ میمالیم تا زمانی که روی مرغ کاملا طلایی شود. تقریبا سه ساعت طول میکشد تا مراحل طبخ مرغ طی شود .
.