آشپزیپیتزاماهی و غذاهای دریایی

پیتزا با گوشت ماهی

مواد لازم

پیاز خرد شده ۲ فنجان

قارچ ۳۰ گرم

فلفل دلمه ۱ عدد خرد دشه

کالباس خشک ۳۰۰ گرم خرد شده

ماهی بدون استخوان ۳۰۰ گرم

آویشن به مقدار لازم

پنیر پیتزا ۱ بسته رنده شدهسس مخصوص پیتزا ۱ فنجان

روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

ابتدا پیاز خرد شده و قارچ و فلفل دلمه را با ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع کمی سرتفت میدهیم تا به اصطلاح مواد شل شود ولی سرخ نشود

مقداری از سس پیتزا را به مواد اضافه کرده و مواد را کنار میگذاریم

خمیر پیتزا را در سنی چرب شده پهن میکنیم مقداری سس را روی خمیر مالیدهمواد فوق را روی خمیر ریخته کالباس خشک را که به صورت مکعب های کوچک برش داده ایم را به روی مواد اضافه میکنیم ماهی پخته شده – از تن ماهی نیز میشود استفاده کرد – را روی همه مواد ریخته و باقیمانده سس را با قاشق بر روی ماها میریزیم ودر انتها آویشن و پنیر پیتزا را اضافه میکنیم و سنی را در فر به مدت ۱۵ دقیقه در درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار میدهیم

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن