دسته‌ها
شیرینی کیک و کلوچه

شیرینی ناپلئونی میوه ای

مواد لازم                                         برای ۴ نفر

 

 

توت فرنگی فریز شده                            150 گرم

لیمو                                                 3 عدد بزرگ

شکر                                                3/1 لیوان

موز                                                 1 عدد

انبه                                                  4 عدد

خمیر شیرینی ناپلونی                              4 عدد

خاک قند                                              برای تزئین

 

 

طرز تهیه:

توت فرنگی ها را در یک دیگ گذاشته و آب ۱ لیمو را به آن اضافه کنید و ۳/۱ لیوان شکر را روی آن بپاشید و سر آن را پوشانده و بجوانید و بعد آن را کنار بگذارید.

آب ۲ لیموی باقیمانده را در یک کاسه ریخته، میوه ها را پوست کنده و قاچ قاچ کنید و در کاسه بریزید و شکرهای باقیمانده را در ظرف بپاشید و بهم بزنید.

توت فرنگی ها را در آب خودش بهم بزنید و از یک صافی رد کنید و توت فرنگی های را در چهار طرف ظرف تزئین کنید و نان ناپلئونی ها را روی هر کدام بگذارید.

میوه ها را خشک کرده و روی هر کدام از ناپلئونی ها بچینید و روی هر کدام خاک قند بپاشید و میل بفرمایید.

(نان ناپلونی ها را از مغازه های شیرینی فروشی می توان  تهیه نمود)

.

دسته‌ها
.بیسکویت شیرینی

نان بادامی

مواد لازم:                                       برای ۶ نفر

 

 

پودر بادام                                        3/2 لوان

شکر                                              4/3 لیوان

تخم مرغ                                          2 عدد

آرد                                                4/1 لیوان

کره                                                4/1 لیوان آب شده و گرم باشد

 

 

 

طرز تهیه:

فر گاز را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

با مخلوط کن یا هم زن پودر بادام و شکر را بزنید و تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط کن اضافه کرده و ۵ دقیقه بهم بزنید تا وقتی که مخلوط شما نرم شود و به آن آرد اضافه کرده و بهم زنید، کره را اضافه کرده و بهم بزنید تا یک دست شود.

خمیر را به اندازه ۲۵/۱ سانتیمتر روی کاغذ روغنی  در سینی فر به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید و بعد نان را برگردانید و بعد از چند دقیقه از فر بیرون بیاورید.

نان بادامی را می توان به تنهایی و یا با دسر میوه ای میل کرد.

.

دسته‌ها
شیرینی کیک و کلوچه

پای میوه ای

مواد لازم برای خامه:                                  برای ۸ نفر

 

 

کیوی                                                  3 عدد قاچ شده

نارنگی                                                2 عدد

رزبری یا توت فرنگی                              6 عدد

بلوبری یا توت سیاه                                 20 عدد به دلخواه

 

طرز تهیه خامه:

در یک دیگ شیر، شکر و وانیل را حرارت دهید.

آرد ذرت را در مقداری آب حل کرده و به دیگ اضافه و بهم زدن ادامه دهید. وقتی مواد سفت شد بگذارید تا سرد شود.

 

طرز تهیه پای:

خمیر پای را در یک ظرف مخصوص درست کردن پای یا ظرف دایره ای فلزی یا آلومینومی که قطر آن ۳۰ سانتیمتر باشد خمیر را بچینید، سعی کنید وسط خمیر در همه جا یکسان باشد ولی لبه های خمیر کلفتر باشد.

خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید و فر گاز را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در فر گذاشته وقتی که سرد شد خامه ایی را که تهیه کردید روی پای ریخته و با میوه ها تزئین کنید.

.

دسته‌ها
شیرینی کیک و کلوچه

کیک شکلاتی با عسل

 

مواد لازم برای تیه کیک                        برای ۸ الی ۱۰ نفر

 

آرد                                               1 لیوان

بیکینگپادر                                       1 قاشق چای خوری

پودر شکر                                      2/1 لیوان

کره                                              2/1 لیوان

شکر                                             4/3 لیوان

تخممرغ                                         2 عدد

شیر                                             3/2 لیوان

 

مواد لازم برای تهیه کاسترد کاکائو (سس دسر)

 

زرده تخم مرغ                                2 عدد

عسل پرتقالی                                  4/3لیوان

در صورت نبودن عسل پرتقالی از عسل معمولی استفاده کنید

شیر گرم                                       2لیوان

وانیل                                           2/1 قاشق چای خوری

کاکائو                                          2 قاشق غذل خوری در مقدار کمی آب گر م حل کنید

آرد ذرت                                      2قاشق غذا خوری

آرد                                             1 قاشق غذا خوری

 

مواد لازم برای تهیه شربت عسل

 

عسل پرتقالی                                 4/1 لیوان

آب                                             4/1 لیوان

 

 

مواد لازم برای تزئین کردن

پودر کاکائو                                   2/1 لیوان

کاکائو به اندازه نخود                        12 عدد

خاک قند                                       به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه کیک شکلاتی

فر گاز را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم.

در یک مخلوط کن یا هم زن، کره را خوب بزنید تا به شکل خامه در آید و به آن شکر و تخم مرغ را اضافه کنید و بهم بزنید و به آن آرد الک شده، پیکینگ پادر، پودر شکلات و شیر را کم کم اضافه کنید و بهم بزنید تا خمیر شما درست شود.

۲قالب مربع شکل را به ابعاد ۲۰×۲۰ سانتیمتر را تهیه کرده و آن را روغنی کنید وکمی آرد به ان بپاشید و خمیر را در آن بریزید و برای مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه در فر بگذارید.

برای امتحان اینکه کیک پخته شده یا ن می توان از چنگال یا خلال دندان استفاده کرد، اگر چنگال تمییز بیرون بیاید و خمیر به آن نچسبد کیک شما آماده است .

وقتی کیک سرد شد آن را در ظرف مناسب برگردانید.

طرز تهیه دسر

ابتدا در یک دیگ زرده تخم مرغ  عسل را خوب بهم میزنیم و حرارت دهید و به آن شیر، وانیل وکاکائو را اضاف کنید.

آرد ذرت و آردرا در مقدار کمی شیر سرد، آب کنید و به دیگ اضاف کرده و بهمبزنیدو بهم زدن ادامه دهید تا خوب سفت شود. بگذارید تا سرد شود.

طرز تهیه شربت

در یک دیگ کوچک عسل و آب را بهم بزنید و حرارت دهید، دور رو روی کیک را با شربت عسل مالید و روی کیک را با خاک قند و دانه های کاکائو تزئین کنید.

.

دسته‌ها
شیرینی کیک و کلوچه

کیک توت فرنگی

مواد لازم برای اماده کردن توت فرنگی            برای ۱۲ نفر

تخم مرغ                                       2 عدد

پنیر خامه ای                                  375 گرم

آرد                                            3/1 لیوان

توت فرنگی فیریز شده                        300گرم (آن را بیرون گذاشته تا یخ آن آب شود.)

عسل (در صورت دلخواه)                   2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه کیک

تخم مرغ                                                   2  عدد

شکر                                                       2/1لیوان

مارگارین                                                   2/1 لیوان

آرد                                                         3/2 لیوان

بیکینگ پادر                                              4 قاش چای خوری

پودر بادام                                                 3/2 لیوان

مواد لازم برای تزئین کردن

توت فرنگی                                                10 عدد قاچشده

بلوبری                                                      3/1 لیوان

ی توان به جای بلوبری از مشک یا توت سیاه استفاده کرد

مواد لازم برا تهیه پری توت فرنگی

توت فرنگی فریز شده                                     300 گرم (یخهایش آب شود)

عسل                                                        1 قاشق غذا خوری

آب سیب                                                    2/1 لیوان

طرز تهیه توت فرنگی

ابتدا فر گاز را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیمکنیدو در یک کاسه بزرگ تخم مرغ، پنیر  آرد را مخلوط کرده، توت فرنگی و عسل را خیلی آرام با یک کاردک بهم بزنید و کنار بگذارید.

طرز تهیه کیک

دریک هم زن تمام مواد لازم کیک را (تخم مرغ، شکر، مارگارین، آرد،بیکینگ پادر،پودر بادام و مغز بادام) را بهم بزنید تا خوب نرم شود.

ظرف کیک دایره ای را به روغن آغشته کنید و توت فرنگی را که آماده کردید ابتدا در ظرف کیک بریزید و بد خمیر کیک را روی توت فرنگی ها ریخته به مدت ۴۵ الی ۵۵ دقیقه در فر بگذارید، بعد از نیم ساعت که کیک سرد شد کیک را در ظرف مناسبی برگردانید و روی آن را با توت فرنگی و بلوبری تزئین کنید.

 

طرز تهیه پوره توت فرنگی

دریک دیگتوت فرنگی، عسل و آب سیب را به مدت ۲ دقیقه بپزید و در یک هم زن یا مخلوط کن آن را خوب بهم بزنید تا له شود و کش بیاید.

روی کیک تهیه شده به جای توت فرنگی می توان از پوره توت فرنگی استفاده کرد.

 

.