آش و سوپآشپزیغذای سنتی ایران

آش گندم

 

مواد لازم

 

سبزی آش – دو کیلوگرم

نخود و لوبیا چیتی – یک کیلوگرم

گندم پوست کنده – ۷۵۰ گرم

پیاز سرخ کرده – پنج قاشق سوپخوری

سیر سرخ کرده – دو قاشق سوپخوری

نعنا خشک – یک قاشق غذاخوری

کشک – به مقدار لازم

نمک، فلفل و زردچوبه – به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

ابتدا حبوبات را که از روز قبل خیس کرده‌ایم با گندم می‌گذاریم کاملا بپزد، سپس سبزی، پیاز و سیر سرخ کرده را به آن اضافه می‌کنیم (در هنگام سرخ کردن پیاز، زردچوبه و فلفل را اضافه می‌کنیم تا با پیاز تفت بخورد) حرارت گاز را تنظیم کرده و می‌گذاریم آش کاملا جا بیفتد، سپس آن را در ظرف کشیده، با کشک، پیاز، سیر و نعنا داغ تزئین کرده و سرو می‌کنیم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *