آشپزیغذاهای گوشتی
استیک شترمرغ با سیر و جعفری
مواد لازم
گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقهشده ۱۵۰ گرم
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
پودر سیر ۱/۳ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل نصف پیمانه
جعفری خردشده نصف پیمانه
سیر دو حبه
روغنزیتون سه قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
طرز تهیه
گوشت را ورقه کرده و ما بین دو کیسه فریزر با بیفتککوب میکوبیم تا نازک شود. سیر را کوبیده و یا ریز کرده به همراه جعفری خردشده، پودرزنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر و روغنزیتون خوب مخلوط میکنیم. مخلوط را در ظرف مسطحی ریخته و گوشت ورقهشده را در این سس میخوابانیم به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون میپوشانیم و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال نگهداری میکنیم. نمک را به هر دو طرف گوشت میپاشیم. تابه چدنی را کمی چرب کرده و با حرارت زیاد استیک را سرخ میکنیم .
.