آشپزیتخم مرغ و املت

املت ماکارونی

مواد لازم

برای دو نفر

تخم‌مرغ زده شده – دو عدد

ماکارونی مدل‌دار ریز – ۶۰ گرم

پیاز خرد شده – دو قاشق غذاخوری

گوجه‌فرنگی ریز خرد شده – نصف پیمانه

جعفری خرد شده – دو قاشق غذاخوری

روغن سرخ کردنی – یک قاشق غذاخوری

نمک – ˜ قاشق چایخوری

آب – دو قاشق غذاخوری

سس کچاپ – به میزان لازم

نمک و فلفل – به میزان لازم

 

طرز تهیه

ماکارونی را طبق دستور روی بسته‌بندی، در آب جوشانده و آبکشی کنید. سپس آن را با چنگال هم بزنید تا ماکارونی‌ها از هم جدا شوند.یک تابه متوسط نچسب را روی حرارت گذاشته و روغن را در آن بریزید .

پیاز را در آن تفت دهید و گوجه‌فرنگی را به آن بیفزایید تا یک دقیقه سرخ شود.ماکارونی و جعفری را در تابه بریزید و هم بزنید تا به مدت دو دقیقه مواد با هم سرخ شوند. در این مرحله نمک و فلفل لازمه را بریزید. این مخلوط را طوری کف ماهیتابه پهن کنید که تمام مواد در همه جا به یک اندازه باشند .

حال تخم‌مرغ‌ها را به همراه دو قاشق غذاخوری آب و نمک هم زده و با حرکتی دورانی روی آن بریزید تا روی همه مواد را بگیرد. ( می‌توانید برای این کار تابه را بلند کرده و بگردانید )

حرارت را کم کنید و در تابه را ببندید تا تخم‌مرغ‌ها سفت و زیر آن طلایی شود. املت آماده شده را با سس کچاپ تزئین کنید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن