آشپزیتخم مرغ و املت
املت ماکارونی

مواد لازم
برای دو نفر
تخممرغ زده شده – دو عدد
ماکارونی مدلدار ریز – ۶۰ گرم
پیاز خرد شده – دو قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی ریز خرد شده – نصف پیمانه
جعفری خرد شده – دو قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی – یک قاشق غذاخوری
نمک – ˜ قاشق چایخوری
آب – دو قاشق غذاخوری
سس کچاپ – به میزان لازم
نمک و فلفل – به میزان لازم
طرز تهیه
ماکارونی را طبق دستور روی بستهبندی، در آب جوشانده و آبکشی کنید. سپس آن را با چنگال هم بزنید تا ماکارونیها از هم جدا شوند.یک تابه متوسط نچسب را روی حرارت گذاشته و روغن را در آن بریزید .
پیاز را در آن تفت دهید و گوجهفرنگی را به آن بیفزایید تا یک دقیقه سرخ شود.ماکارونی و جعفری را در تابه بریزید و هم بزنید تا به مدت دو دقیقه مواد با هم سرخ شوند. در این مرحله نمک و فلفل لازمه را بریزید. این مخلوط را طوری کف ماهیتابه پهن کنید که تمام مواد در همه جا به یک اندازه باشند .
حال تخممرغها را به همراه دو قاشق غذاخوری آب و نمک هم زده و با حرکتی دورانی روی آن بریزید تا روی همه مواد را بگیرد. ( میتوانید برای این کار تابه را بلند کرده و بگردانید )
حرارت را کم کنید و در تابه را ببندید تا تخممرغها سفت و زیر آن طلایی شود. املت آماده شده را با سس کچاپ تزئین کنید .
.