آشپزیغذای سنتی ایران
تره اسفناج
مواد لازم
اسفناج پخته شده نیم کیلوگرم
پیاز یک عدد
سیر دو حبه
لپه یک و نیم پیمانه
رب انار دو قاشق غذاخوری
کره ۳۰ گرم
روغن دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
تخممرغ یک عدد
غذای محلی استان اردبیل
طرز تهیه
لپه را میگذاریم با مقداری آب نیم پز شود ، آب آنکه تمام شد با رب انار و کره کمی تفت میدهیم، سپس در تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را درون آن سرخ می کنیم، آنگاه سیر، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه میکنیم سپس اسفناج پخته شده را با این مواد مخلوط می کنیم و در این لحظه لپه را به آن اضافه کرده و میگذاریم با نصف استکان آب کمی جوش بزند. در آخر یک عدد تخممرغ را در ظرفی جداگانه زده و به مواد اضافه میکنیم. وقتی تخممرغ خودش را گرفت از روی گاز آن را برداشته و در ظرف ریخته و با سبزیهای مختلف تزئین میکنیم .
طبخ تره اسفناج در استان اردبیل رواج دارد .
.