آشپزیپلو و چلو ها
ته چین دو رنگ
مواد لازم
سینه مرغ ۳۰۰ گرم
برنج ۴۰۰ گرم
زعفران آبکرده سه قاشق سوپخوری
تخممرغ شش عدد
بادنجان ۳۰۰ گرم
روغنمایع ۱۵۰ گرم
ماست ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد
نمک و فلفل نصف قاشق چایخوری
زرشک و مغز گردو به میزان لازم
طرز تهیه
سینه مرغ را بعد از پاک کردن و شستن، با پیاز، نمک و فلفل میگذاریم تا آبپز میکنیم، بعد بادنجانها را سرخ کرده آنگاه برنج را مثل چلو خیس کرده و آبکش میکنیم. در ظرفی جداگانه تخممرغ، ماست و زعفران را مخلوط کرده، هم میزنیم و داخل برنج پخته شده میریزیم سپس همه مواد را با هم مخلوط میکنیم. در یک ظرف پیرکس یا نسوز ابتدا یک لایه از برنج آماده شده از تهچین را ریخته و با پشت قاشق صاف میکنیم، آنگاه یک لایه از مرغ پخته شده را روی آن میریزیم. همچنین مقداری زرشک و مغز گردو و دوباره یک لایه برنج روی آن را ریخته و یک لایه بادنجان سرخ شده را روی برنج میریزیم و آن را صاف میکنیم، در پایان مقداری روغن مایع روی آن ریخته و داخل فر در دمای ۳۰۰ درجه به مدت نیمساعت میگذاریم تا سرخ شود. اگر فر ندارید روی آن فویل بکشید و روی حرارت ملایم بگذارید، بعد از سرخ شدن آن را روی سینی برگردانید و با اضافه کردن دو قاشق روغن، طرف دیگر آن را سرخ کنید، حالا میتوانید بعد از سرد شدن آن را مثل کوکو، برش دهید .
.