مواد لازم
(برای هشت نفر )
ژامبون گوشت، ریز خرد شده – ۲۰۰ گرم
روغن زیتون – دو قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده – یک پیمانه
سیر ورقه شده – چهار حبه
کاهوی کلمی درشت خرد شده – دو عدد
نمک و فلفل – به میزان لازم
طرز تهیه
یک تابه بزرگ نچسب را روی حرارت قرار دهید کمی روغن در آن بریزید .
ژامبونها را که خیلی ریز خرد کردهاید در تابه ریخته حدود چهار دقیقه تفت دهید .
بقیه روغن را اضافه کنید و پیاز را در تابه بریزید و پنج دقیقه سرخ کنید .
حالا سیر را به پیاز افزوده و یک دقیقه تفت دهید .
کاهو، نمک و فلفل را به مواد قبلی بیفزایید و خوب هم بزنید .
اجازه دهید غذا حدود ۱۰ دقیقه سرخ و کاهو نرم شود .
.