
مواد لازم
لوبیای سبز آبپز ۴۰۰ گرم
سوسیس ۳۰۰ گرم
بادام هندی ۱۰۰ گرم
روغنمایع ۱۰۰ گرم
کره ۳۰ گرم
پیاز خرد شده یک عدد
سس سویا سه قاشق سوپخوری
آرد ذرت دو قاشق سوپخوری
روغنزیتون دو قاشق سوپخوری
آبلیمو یک قاشق سوپخوری
پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
لوبیا را با کمی نمک و آبلیمو آبپز میکنیم پس از پخت، آبکش کرده تا آب آن کاملا گرفته شود. سوسیسها را به صورت حبه قندی درآورده و با روغن سرخ میکنیم .
آرد ذرت را با کره سرخ کرده و سس سویا را به آن میافزاییم و همچنین زنجبیل، نمک، فلفل و آب به جا مانده از پخت لوبیا سبز به مقدار نصف پیمانه را اضافه میکنیم وقتی چند جوش زد پیاز خرد شده که در روغنزیتون سرخ کرده و با سس سویا تفت دادهایم را به مخلوط میافزاییم .
لوبیاهای پخته شده را دو نیم کرده و به همراه بادام هندی درون خوراک میریزیم پس از چند جوش غذا آماده است میتوان آن را با لیموی تازه و خیارشور تزئین کرد .
.