آشپزیخوراکماهی و غذاهای دریایی
خوراک ماهی با سالاد گوجه فرنگی

مواد لازم
برای چهار نفر
فیلهماهی بدون پوست و استخوان هرکدام به وزن ۲۰۰ گرم چهار عدد
روغنزیتون سه قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سالاد گوجهفرنگی
گوجهفرنگی خرد شده یک عدد
پیاز خلالی شده نصف عدد
فلفلقرمز تند خرد شده یک عدد
سرکه سیب دو قاشق غذاخوری
برگ ریحان تازه و درشت ۱۵-۱۰ عدد
روغنزیتون یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفلسیاه به میزان لازم
طرز تهیه
گوجهفرنگی، پیاز، فلفلقرمز و سرکه را در ظرفی مخلوط کنید. بعد برگهای ریحان را خرد کرده و به همراه روغنزیتون در سالاد بریزید و هم بزنید. سپس به سالاد نمک و فلفل بزنید و در آن را ببندید و ظرف را در یخچال بگذارید تا سه ساعت استراحت کند و مزهدار شود .
روی ماهیها نمک و فلفل بپاشید و به مدت هشت دقیقه روی حرارت ملایم در تابهای که از قبل چرب شده سرخ کنید. این ماهیها را به همراه سالاد گوجهفرنگی سرو کنید .
.