آشپزیخوراکغذاهای گوشتی
خوراک گوشت زنجبیلی
مواد لازم
گوشت بدون استخوان ۴۰۰ گرم
سرکه یک قاشق غذاخوری
ذرت ۱۰۰ گرم
گوجهفرنگی دو عدد
اسفناج خردشده ۱۰۰ گرم
فلفل دلمهای ۱۰۰ گرم
برگ گشنیز دو قاشق غذاخوری
زنجبیل نصف قاشق چایخوری
کره دو قاشق غذاخوری
سس سویا دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
گوشت را به صورت قطعات کوچک خرد کرده و با زنجبیل رندهشده، گشنیز و سرکه به مدت سه ساعت در یخچال میگذاریم تا مزهدار شود. گوشت را در تابهای که کره در آن ریختهایم تفت داده و آن را کنار میگذاریم. اسفناج، ذرت و فلفل دلمهای که خلالی کردهایم را در تابه کمی تفت داده، بعد گوشت را به آن اضافه میکنیم. گوجهفرنگی فیلهشده و سس سویا را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم، در پایان جوانهها را روی آن ریخته و در ظرف میکشیم و آن را با جعفری تزئین میکنیم .
.