آشپزیخورشت هاغذای سنتی ایران

خورش قیمه

مواد لازم

گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان ۷۵۰گرم

لپه ۱ استکان(۱۰۰گرم)

پیاز سرخ کرده ۳تا ۴ قاشق سوپخوری

لیمو عمانی ۴تا ۵ عدد

رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری

سیب زمینی پشندی ۷۵۰ گرم

روغن برای سرخ کردن سیب زمینی

نمک و فلفل به قدر کافی

ادویه ۱ قاشق مرباخوری

زعفران سائیده ۱ قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه

گوشت را به تکه های کوچک خرد می کنیم , سپس لپه رابه دقت تمیز می نمائیم و می شوئیم . پیاز سرخ کرده را با دو قاشق روغن و لپه در ظرف می ریزیم و ظرف را روی شعله می گذاریم تا لپه با پیاز کمی سرخ شود. این عمل از له شدن لپه بعد از ریختن جلوگیری می کند.

در مرحله بعدی گوشت را می شوئیم و داخل پیاز و لپه می ریزیم و در ظرف را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا آب گوشت کشیده شود. سپس دو لیوان آب داخل گوشت می ریزیم و لیمو عمانی را می شوئیم و به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم گوشت آهسته بجوشد و بپزد کمی نمک و ادویه و رب گوجه فرنگی و زعفران را به گوشت می زنیم و می گذاریم خورش جا بیافتد .

سیب زمینی را بصورت خلال نازک یا چهارگوش چهارگوش خرد می کنیم و آنرا می شوئیم و کمی نمک می زنیم و در روغن فراوان و داغ سرخ می کنیم.

می توان سیب زمینی را با خورش یکی دو جوش بدهیم و یا خورش را در ظرف بکشیم سیب زمینی را روی آن بریزیم.

در طبخ قیمه اگر تیره گی رنگ خورش برای شما مهم نمی باشد می توانید از دارچین هم به عنوان چاشنی استفاده نمایید.

برای تنظیم مزه قیمه می توانید از گرد لیمو استفاده نماییدکه طعم بی نظیری به خورش قیمه می بخشد.

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن