
مواد لازم
گوشت -۶۰۰ گرم
لوبیا سبز – نیم کیلو
روغن – ۲۰۰ گرم
پیاز -۲ عدد
رب گوجهفرنگی – یک قاشق غذاخوری
آب لیمو -دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل – به اندازه دلخواه
طرزتهیه
گوشت را قطعه قطعه کنید و بشوئید پیاز را خرد کرده و با روغن و گوشت کمی سرخ نمائید سپس با سه لیوان آب بگذارید گوشت نیم پز شود . لوبیا را پاک کرده و بطول دو سانتیمتر خرد کنید و بشوئید داخل گوشت بریزید بگذارید آهسته بجوشد اگر آب خورشت کم بود مقداری آب نیم گرم اضافه کنید بعد نمک و فلفل و رب گوجهفرنگی و آب لیمو ریخته بگذارید خورشت کاملاً جا بیفتد .
.