آشپزیماهی و غذاهای دریایی

ماهی با کاری

 

مواد لازم

 

فیله ماهی – ۳۰۰ گرم

پیاز بزرگ – یک عدد

روغن – سه قاشق غذاخوری

آرد – سه قاشق غذاخوری

سیب – دو عدد

آب‌پرتقال – دو لیتر

فندق یا بادام‌زمینی خرد شده – ۳۰ گرم

آبلیمو – به میزان لازم

نمک و فلفل – به میزان لازم

پودر کاری – به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

فیله‌ها را شسته و خشک کنید، سپس با‌ آبلیمو، پودرکاری و فلفل، چاشنی کنید. پیازهای خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. آرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سیب‌ها را پوست کنده و به صورت ورقه‌های نازک ببرید سپس به همراه آب‌پرتقال به پیاز، اضافه کنید و ماهی را نیز به مواد افزوده و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون ظرف در بسته بپزید. در پایان فندق یا بادام‌زمینی خرد شده را روی آن بریزید .

این خوراک با برنج سرو می‌شود .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن