آشپزیکوفته ، کوکو و دلمه
دلمه بادنجان بقچه ای
بادنجان شش عدد
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد
جعفری خرد شده، نمک، فلفلسیاه و رب گوجهفرنگی به میزان لازم
ماست و سیر برای تزئین به میزان لازم
بادنجانها را پوست کنده و ورقهورقه میکنیم، سپس نمک زده و میگذاریم آب تلخ خود را پس بدهد. پیاز را چهار گوش ریز خرد کرده و در روغن پنج دقیقه تفت میدهیم، بعد از روی حرارت برداشته گوشت، نمک و فلفلسیاه را اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم و در آخر رب گوجهفرنگی و جعفری خرد شده را میافزاییم. بادنجانها را شسته و خشک و با حرارت ملایم سرخ میکنیم. بادنجانهای آماده را به صورت به علاوه روی هم قرار داده از مواد گوشتی، وسط بعلاوه قرار میدهیم و به صورت بقچه میپیچیم و با ماست تزئین میکنیم
.
خیلی خوب امید وارم بتونه بهتر بشه. خوشحالم از اینکه، کسانی هستند از غذا های سنتی ایران مون، حفاظت کنند .موفق باشید.
خیلی خوب امید وارم بتونه بهتر بشه. خوشحالم از اینکه، کسانی هستند از غذا های سنتی ایران مون، حفاظت کنند .موفق باشید.