آشپزیتخم مرغ و املتکوفته ، کوکو و دلمه
دلمه تخم مرغ

مواد لازم
تخممرغ آبپز شده – شش عدد
سس مایونز – ۴/۱ فنجان
خردل زرد – یک قاشق مرباخوری
سرکه – یک قاشق مرباخوری
فلفل و برگ جعفری – مقداری
طرز تهیه
تخممرغها را از عرض نصف کرده زردهها را درآورید و در کاسهای با چنگال له کنید. سس مایونز، خردل، نمک و فلفل را با هم مخلوط و به هم بزنید سپس با قاشق این مواد را جای زردههای تخلیه شده بریزید و حفرهها را پر کنید و تا هنگام سرو حداکثر تا ۲۴ ساعت درون ظرف در بستهای درون یخچال بگذارید. در پایان با جعفری و فلفل تزئین کرده و سرو کنید .
نکته:میتوانید به مخلوط زرده، پنیر فتا، زیتون یا آراگانو اضافه کنید .
.