آشپزیپلو و چلو ها

دمی یارما

مواد لازم

بلغورگندم (یارما) یک پیمانه

هویج کوچک دو عدد

سیب‌زمینی کوچک دو عدد

رب‌گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری

گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم

آب دو و نیم پیمانه

پیاز یک عدد

روغن به میزان لازم

نمک به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه

پیاز را درشت خرد کرده و در روغن سرخ می‌کنیم، بعد از این که طلایی شد زردچوبه، گوشت چرخ کرده و رب‌گوجه‌فرنگی را اضافه، سپس هویج و سیب‌زمینی نگینی خرد شده را به موادمان می‌افزاییم و حرارت را کم کرده، در ظرف را به مدت ۱۰ دقیقه می‌گذاریم تا مواد کمی بپزند. بلغور را به همراه دو و نیم پیمانه آب و نمک به مواد اضافه می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم. پس از بخار شدن تمام آب، مواد را دم می‌گذاریم .

نکته

این غذا برای بیماران دیابتی بسیار مفید است و بدون گوشت نیز قابل مصرف است .

بهتر است این غذا را با ترشی میل کنید .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *