آشپزیساندویچ

روست بیف

 

مواد لازم

 

گوشت گوساله – ۱۰۰ گرم

پیاز – یک عدد

رب گوجه‌فرنگی – ۳۰ گرم

عصاره‌ی گوشت – نصف یک قرص

آب – نصف لیوان

گوجه خرد شده – به میزان لازم

روغن – به میزان لازم

کاهو – به میزان لازم

نمک و فلفل و آبلیمو – به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

ابتدا پیاز و گوشت را با هم تفت می‌دهیم تا کمی طلایی شود، سپس رب گوجه‌فرنگی و گوجه‌ خرد شده را با آن تفت می‌دهیم و عصاره‌ گوشت را داخل نصف لیوان آب حل کرده و روی مواد می‌ریزیم و به آن فلفل سیاه و آبلیمو و نمک افزوده، روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا خوب غلیظ و با قوام شود، سپس داخل نان باگت ریخته و با کاهو سرو می‌کنیم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن