مواد لازم
چغاله بادام ۱۵۰ گرم
کلم بروکلی خرد شده نصف پیمانه
فلفل دلمهای خرد شده ۱/۴پیمانه
آب مرغ دو پیمانه
پنیر پارمسان و آرد از هر کدام دو قاشق سوپخوری
پیاز یک عدد
سیر یک حبه
کره ۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
چغالهها را نگینی خرد کرده به همراه فلفل دلمهای و کلم بروکلی درون مخلوطکن ریخته و خوب میکس میکنیم. پیاز را نگینی خرد کرده و کمی در کره تفت میدهیم تا سبک شود. سیر ساطوری شده را به آن اضافه میکنیم و چند ثانیه دیگر تفت میدهیم .
سپس آرد را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد. آب مرغ را اضافه کرده و روی حرارت ملایم هم زده تا گلولهای از آرد نماند. وقتی مایه یکدستی به دست آمد از صافی عبور میدهیم تا سیر و پیاز جدا شود سپس مواد میکس شده (مخلوط چغاله، کلم و فلفل دلمهای) را اضافه کرده و مجددا روی حرارت قرار میدهیم. نمک و فلفل زده و پنیر پارمسان را هم اضافه میکنیم. پس از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر ریخته و سرو میکنیم.میتوان کمی خامه هنگام سرو به سوپ افزود .
.