آش و سوپآشپزیمرغ و پرندگان
سوپ کاری مرغ

مواد لازم
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
سیرساطوریشده یک حبه
کره ۷۰ گرم
عصاره مرغ یک لیتر
آرد سه قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع چهار قاشق سوپخوری
پودر کاری یک قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
طرز تهیه
مرغ را به تکههای کوچک خرد کرده و در روغن تفت میدهیم. بعد کمی نمک و فلفل را به آن میافزاییم و کنار میگذاریم .
پیاز را نگینی ریزکرده و کمی در کره تفت میدهیم، سیرساطوری شده و آرد را اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا بوی خامی آرد گرفته شود، ولی رنگ آن تغییر نکند .
عصاره مرغ را به آرد اضافه کرده و روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا گلولهای از آرد نماند، وقتی مایع یکدستی به دست آوردیم در صورت تمایل آن را از صافی عبور میدهیم تا پیاز و سیر از سس بشامل جدا شود. در این مرحله مرغ را به سس اضافه کرده نمک و فلفل را به آن میافزاییم، سپس پودر کاری را به سوپ اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. در این حالت ضمن اینکه مرغ میپزد، سوپ غلظت لازم را به دست میآورد .
.